...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Wednesday, August 12, 2009

minggu ketensionan ..

fuh~~~ lega test 1 dah habiz!! huyay!! but...T-T aku still terase cam belom jer abiz test...wah!! test sem ni serious disaster giler!! aku rase hampeh gler..xsangke begini ker rupanya subject coz yang perlu aku tempuhi sepanjang sem???!!! ohh!! tidak!! law diploma dah macamni entah macamaner pulak bler tiber degree...aku xsanggup!! musyuk!! jgn patah semangat! ingat nape ko terbang kesini?? ok..ok...aku xkan give up! ya!! ibarat kater ilaziz huhu! aku mesti leh wat nyer lah!! tapi kesedihan tetap terase kerana 3 paper aku rase hancur...
1) anatomy haiwan... tanper disangke kaki kuda itu bernilai juga...jangan pandang sebelah mate jer tau! 40 marks tu!!! giler banyak!! mbe len semua study kencang2 aku.. hurm....itu jelah yang aku mampu...aku dah xlarat nak mengadap tulang2 tissue2 bagai ni.. nk muntah dah....

2) then prinsip pemakanan...ni lagilah..aku rase paper ni sebenarnyer senang!!! tapi disebabkan kecuaian aku, aku telah melepaskan markah free begitu sahaja..kerana aku xlarat dah nak study gara-gara sukan uni putra yang amat memenatkan!!! nyesal pergi..tapi xdapat larikan diri kerana telah terjadi ajk program secare tidak tersengaja.... ngee~~

3) last...paper statistik!!! argh!! aku nk nangis giler coz paper ni!!! tension! macamanelah aku boleh xperasaan soalan no. 2 tu..aduyai!! bengang giler betol!! membazir study bagai tapi xjawab soalan tu... mungkin aku terlampau nervous and kelam kabut sangat tentang mase that`s why lah aku xperasaan kan soalan tu... huhuhuh~~~ cedey... wooo~~ nk take home test balik... tapi xder rezeki.....

xper..xper..think positif!!! test 2 bakal muncul!! ya! aku akan berjuang mati2an..hahahha! cewah! cm nk berperang pulak..huuuuh!!

No comments: