...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Wednesday, October 21, 2009

confuse ker?

huh! -.-ll
yoo~~ naper lak ni senanya?
huhu! sebernanya tak der paper pun...cuma barulah aku terasa lapang sikit dada aku ni...baru terasa ringan bahu ni...makne tidaknyer...assignment sak 2001 frontpage dah ciap...assignment shw 2200 yang menyakitkan kepala ni pun dah ciap...tinggal assignment group sak 2001 yang kene wat movie maker jer still lom ciap lagi...waduh! gimana sih! pusing deh pale gue...minggu depan dah start final...aku ni pulak bukannya pandai sangat...sempat ke nak cover semua subject ngan chapternyer ni...aku takut nak mati siot ngan 4 paper ni... pemakanan,statistik,fisiology dan amat killer paper anatomy haiwan...

seyes banyak giler yang nak kene struggle....i`m really tired...can`t stand it anymore...but.... eventhough i`m so tired i must struggle all the paper... i should perform very well in my exam... this what i wish before came here! yes! i can do it! i can fight all of them! be strong gurl eza! ok!
so aper lagi studylah...yang hang dok ngadap lappy ni jer dah kenaper? biler ko nak bace nota ko yang bertimbun2 tu? huh? ok...senanyer mode still lagi dalam keadaan tension dan stress so diharapkan diri ini dapat bertahan untuk sabar yer..hohoho!

No comments: