...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Thursday, October 15, 2009

guys like chickens said sameerah...



yeah...thats true...

lelaki mcm ayam...
chick here chick there everywhere chick..chick..chick..hahahaha!

old macdonald had a farm iya iyayo..hohoho!

ko ingat nak melalak per kat sini..hehehe!

laki..laki..naperlah ngan korunk ni kan?
tak paham aku...
semakin aku nak paham semakin bertambah tak paham aku kat korunk...

berbelit dah ayat aku ni....
adakalanya aku rase ko ni macam sayunk bangat kat aku....
caring sangat...
but..sometime..
i feel such a rubish with u....

u know why?

coz u always said i have forgotten u...

didn`t text u...or call u...

i`m tired be like this...
hello???
janganlah suke buruk sangka..

boleh tak? bende ni remeh jer...
law aku tak text ko x bermakna aku ni lupekan ko..
dah tau lau aku senyap ko tu cube contact aku...

jangan nak harapkan aku jer...

macam akulah pulak yang terhegeh-hegeh nak ko...
ko tu yang beriya-iya nak aku jagelah aku...

hahaha! berlagak pulak aku ni...
but that`s true...guys all same...
really fucking off...hahahaha!
dah lah always avid sulky with me why huh?!
merajuk mende yang remeh temeh...
plz lah even u are the last in your sibling but could u plz be matured?
u are already 19 ok...
plus u are guy..
be macho man...or gentleman....

haiyooo~~
u really made me headache....
even u are my yunkyunk bebek...
lalalala~ (*_*)7




No comments: