...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Wednesday, October 28, 2009

...nak study kencang sangat xpasal2 jadi camni...haha!

...mode : neutral...sedikit bengong...myb..haha!
...punca : xcukup tido...sakit pale...baru biz paper animal physioloGy...

...paleku ibarat nak pecah..sakitnyer pale...
...not get enougH sLeep...
...gara2 study nak kencang nak abizkan note fisio yg bermangkuk2 tu inilah jadinyer...
...haha! padan muka sendiri coz study last minute...
...biler teringat study kat bilik intan pagi tadi amatlah lawak...
...percaya atau tidak...
...samada aku berangan or imaginasi or berhalusinasi...
...aku pun tak tau...

...jam menunjukkan lebuh kurang pukul 4.oo lebih pagi....
...setelah bergossip2 bagai dengan kak sarah di depan notis board blok I aku ngan intan pun pulang ke bilik intan...niat kat hati nak sambung semula study fisio yg bermangkuk2 tu sampai nak termuntah dah...haha! sedang asyik menelek note2 yang sedia ade...cardiac..left atrium...hormone...blah..blah..tibe-tibe kedengaran satu suare yang aneh dan sangat garau...nak kate bunyi kucing sedang menggatal tak serupa langsung..mungkin tu khayalan aku jer kot dah pagi2 bute ni....hehe!
tibe-tibe...

intan : eza kalau waktu2 macam ni "die" masih nak kaco kite x? (tanyer intan dalam keadaan tenang tapi menyeramkan.. -.-"

aku : kaco jer..selagi belom subuh...memang waktu "die" pun.... (aku lak selamber jer jawab tanpa berfikir ape2)

...kami saling berpandangan...macam nk bercinta pulak...lantas intan terus melompat2 ke katil ditempat aku sedang study...aku x brani dah nak pandang pintu yg xtutup tu..tingkap lagi lah tiade kekuatan untuk menjeling...perasaan takut tibe2 menyelubungi diri...

akhirnyer intan mengutarakan menutup pintu dan tingkap dengan langsing dengan serentak...

...1...2...3...aper lagi gelabah tutup pintu kunci dan tingkap dengan langsing...terus hilang mengantuk pagi tadi....akhirnyer kami tidur lepas subuh disebabkan ketakutan masih tersisa...
hahahaha!

p/s : lain kali kalau nak study tu biarlah berteman yer...coz aku ni pun penakut sebenarnye...hahaha!

No comments: