...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Friday, October 30, 2009

...no feeling today...

...mode : neutral...bahgia sedikit..tapi terase terganggu sedikit...hoho!
...punca : paper sak2001 dah lepas...2 more leave...terganggu sebab de "NYAMUK" pale hitam rebonding menyemak mase bangun tido tadi...haha!

...aku bukanlah superman...
...aku juga bisa nangis...
...jika kekasih hatiku...
...pergi meninggalkan aku...

...dah 2 hari melayan lagu2 indon...motif??? hahaha!
...saje nak dengo...xboleh ker...hehe!
...sekurang2 nyer aku dengo jer...
...tak macam jiran sebelah hari2 berkareoke...
...bahagia jer muke dye...huhu~
...semakin dah nak habis final semakin hampir hari nak cuti sem...
...jasad aku ni name jer berpijak dimuka bumi bintulu...
...but home sweet home always in my heart...
...lalalalala~ macam orang angau bercinta lak...hehehe~
...entahlah tibe2 jer terase kangan bangan sama ibuku...
...aperlah yang boleh aku bawakan untuk die untuk sem...
...dapat tak agak2 pointer yang tinggi...
...hurm...tibe aku kehilangan semangat....
...yah!!! mane bole macamni..
...ALLAH baru duga aku cikit aku dah macam ni...
...ezazura anak rahim ngan elis!!! kuatkan semangat mu!!!
...sabo...sabo...lagi 2 paper je ok....
...ingat target datang cini!!! hahaha!
...napee lak tiba2 jer hati rase sayu....
...hurm...

No comments: