...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Saturday, January 23, 2010

...chicky...chicky...


...burrppp~~~
...kenyang nyer...
...al maklumlah...
...kenyang makan dibelanja orang...
...heheheh!!! thankz zie...
...cyunk ko kuat2...
...ahahahaha~

...ok berbalik citer asal...
...huhu~ mengikut entry yang lepas seperti yang dijanjikan...
...aku nak menguploadkan pic2 baby chick ku yang hot2 malaptop gitu...
...ibarat kata pn. carlina gitu...
...heheheheh~
...mase kecik ni memang lah comel...gebu...cantik...semuanya lah...
...tapi cube lau baby chick tu dah membesar dah jadi dara and teruna...
...time tu lah pujian hilang kemane sumpah seranah mule memancut2 keluar dari bibir...
...hahahaha! normal thing if human juz love with nice and gorgeous thing...
...so do i... huhuhuh~

...arini entah ari ke brape menjaga baby chick tu xdapat dikenal pasti...
...aku sangat lah cedey...
...sebabnyer...
...terdapat beberapa baby chick kulitnyer dah melecur...
...amatlah kasian sekali...
...terase enyesal kerana xtuko sarap di pagi hari...
...gara2 nak ikut group sebelah konon2 nyer lah..
...hahahah!!!
...padan muke group aku!!! termasuklah aku...hahaha again!
...terlihat mereka penuh dalam keseksaan...

...my baby chick...
...really sorry guys...
...serius x sengaja...
...hati mule rase serba salah...
...wish all of the baby chicks will get better tomorrow...
...hope so...
...hurm...

...before i`m forget here some pic hot chick i could snap!...
...lets the pic tell the story...
...huhuhuhu!!!




baby chick yang sangat kuat tido!!! haha



makan sambil tido very pemalas nyer mumu~ uhhuhuh



sempat lagi bercintot2 kat cini hehe!















tau ajer kita nak snap dye huhu~











disuatu sudut.....




...kamoo ruper nyer... ni lah jali suke tido berdiri...lala~



...sekian sahaje persembahan kami...
...hohoho...
...lala~ to be continue...



No comments: