...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Tuesday, January 19, 2010

...penantian penuh harapan...berakhir jua...

...hot chick..chick hot...
...huhuhuhu! ah!! kelegaan mule terase bile menerima khabar berita anak ayam telah pun sampai dengan selamatnyer...
...tak mau dah delay2...
...xlarat nok...huhu!
...bagi bapak2 n mak2 ayam pastinyer gembira yang teramat sangat menunggu ketibaan anak2 ayam mereka....
...hahahaha!...
...pika plak terlebih gembira manexnyer arini bufday dy...
...tup! tup! anak ayam sampai 50 ekor arini...
...walaupun tu kire assgnment anggap jelah macam bufday present...
...a BIG GIFT from upm...
...haahhaahahahah!
...aku xsempat lagi nak tengok macamane lah rupe anak2 ayam tu merangkap anak angkat nanti...
..xsabar rase nyer nak p reban ni...
...dah xlarat dah nak menanti...
...hohoho! law sempat mlm ni or esk aku try lah upload pic anak2 baru ku...
...huhuuuhuh!

...lala~ bosan senanyer...menangantuk pulak di tengahari yang panas ini... entry pun terase cam samapi...ok sambung lek wat herbarium ni...

...to be continue...

No comments: