...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Saturday, March 13, 2010

masQuaRadelll dramea of arabian nigth dinner dkhpianz...


~lala~


..poster or iklan... hoho~


...ader super x cam poster kat atas tu...
...hhehehehe *..*v...




...haha~ 1 minggu dah berlalu...
...selepas dinner dkhp...
...aku peduli aper...
...aku tetap nk post gak walaupun dah terlambat...
...minta maaflah sesangat...
...kenapa baru nk post???
...ok menjadi tader tanyer kan...
...sebabnyer....

  1. test 2 sudah melanda...
  2. so kene study dulu...
  3. ditimpa dengan assignment melambak-lamabak...
  4. di simbah dengan submition assignment bertepek-tepek...
  5. internet low giler babi...
  6. bila ader waktu nk post mate tibe2 mengantok kerana otak terlalu letih...
...dah tu jer alasan yang mampu diberi...
...hohohoho... *..*v

...beklah bercerita tentang topik harini sebenarnyer...
...sebenarnyer 7 march lalu telah berlangsung nyer satu agenda...
...dimana setiap ujung sem akan adanyer dinner coz ni...
...tema nyer mestilah gemapak...
...name pun dkhp...
...hohohh~ (kebanggaan mule terase sebentar..lala~)
...sudah menjadi adat dan tradisi dari dulu tema mesti gempak dan malatop- letop gitu~... hehehe

...ok tema dinner sem ni...
...MASQUARADElll DREAM OF ARABIAN NIGTH...
...wah! panas gitu...
...ok at first when know jer tema nye...
...in my mind already imagine how it will look like...
...how to get the custom???
...make up??? accessories??? lalala~
...the others have imagine the dinner mayb will look a like tv3 awards "anugerah skrin seribu satu malam...
...ahhaah~ very de poyoz...
...seriously when i think about the themes it really make me feel headache...dizzy...tingtong 4 a while...lala~ blurrr...
...oh god! how am i going to do???
...really no idea...
...at first also our bacth no really look supportive with this themes...
...look for the fees pon at first ramai yg xnk bayo...( including me actually haha~ RM15 terase begitu mahal sgt haha~)
...yelah takut xdapat kepuasan lau bayar...
...junior pula seems like not serious take this responsible...look like not ready yet...
...after that meeting...
...hari berganti hari...
...minggu berganti minggu...
...bulan berganti bulan...
...hampir2 terlupe tentang dinner...
...akhirnyer tibelah hari yg dinantikan 7 march tu...
...semua org mengalabah kerana tiade custom..(termasuklah aku..)
...mula lah timbul2 idea yg pelik dan merepek...
...hahaha~
...pada mulenyer aku ingt nk pkai suo nk wt cam cter p. ramlee or cam cite aladdin tu...
...tapi kaki ku terlalu pnjang so suo tu kelihatan steng...
...ahhaaah cedey melanda...
...oleh yang demikian...
...kerane terlalu desprate sgt...
...akhirnyer aku dengan keredhaan di hati memilih jubah hitam ku dulu....
...yang pernah dipakai sebelom ini mase dinner sem2 lepas yang bertema kan masquaradell fairytale... (aku sebagai witches!!! hoho)
...but for the make up and others really credit and BIG THANKZ to DAFI!!!
...that`s was the first time i wearing fake eyelashes...hahah~ (really feel like an ostrich)
...memang ngetop abis lah...
...jubah tu pun mule2 just simple...
...i never think to make the shawl as a hijab...
...coz at first i thought it will look like crowded already...
..but with dafi helps it look really great and nice...
...he really helps me a lot... (touching got great fwen like him) T..T
...law aku nak kahwen t pon aku rase nk import dafi jadi mak andam aku...
...really satisfied at his work...very NICE and AWESOME!!! damm! hoho~
...sebab aku memang betol2 transform that night..

...from the ugly duck...
...becomes the swans...
...taraarrr...!!!! hhehehe O..Ov
( even farouk pon xpasan senanyer aku just rotate blik jubah tu...)

...now here some snack for u to look...
...xder lah banyak sgt tp ni jer mampu aku upload...
..let the picture tell the story...
...shiung~~ shiung~~
...hohoh 0..0v




...me with my make up artist...lala~



...with azrin...



...nice rigth for this pic...



...zie pon tanteq...



...jeng~ jeng~ minah arab hijab alah2 ayat-ayat cinta gitu..hoho~



...with miss farah before she make show..hoho~



...intan ko meang ayu giler doe mlm tu...hoho~



...rose become the pirate of carribean or one of the character from the sinbad...



...even i didn`t win that night at least i still have a change snap2 with the king of night..hohoh~



...before makan time~~~



...akid dalam kemaluan hahhaah~






...with the tok imam negara and tok bilal taliban...hahaah~


p/s: really enjoy and fun that night even i didn`t win for the queen of nigth...hohoh~ motif sgt...plus when i wearing the hijab no one wonder the person is me..hahaahh~ *blushing.... *..*v

2 comments:

Ezreen Abdul Rahim, Johor DT said...

nice picture on you...akak ingat nak tiru jugak lah pakai jubah tu masa gala dinner tempat akak hari jumaat nie ..tepi pantai lagi tu dinnernya sesuai tak?..tp sape nak make up kan akak?

musYuk said...

sesuai!!! sesuai!!! ehheheeh bergune jugak jubah mak ni...heheheeh alah akak kn terer make up!!! law nk eza make up tunggu pintu doraemon leh lah hehehe