...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Monday, October 11, 2010

hari yang indah... -..-"

...kenyang...konyong...sekonyong2nya....

...hahahaha~

...kenyang bersebab...

...sebab lapo...

...hahaha~ xderlah...

...senanya...

...sakit hati...

...al-kisahnya...
...bangun pagi...
...hati riang....gembira...lompat2....
...sampai katil roboh...
...hohohoh...
...xderlah...tipu jer bangun dengan kemalasan...
...p mandi gosok gigi...
....bersiap2...comel2...seperti selalunyer....
(perasaan sebentar harap maklum...haha! 0..ov)

...dengan hati tenang p park motor...
...sakit at...
...helmet xder...saper amek...
...geram!!!
...panas....!!!
...sebab cuaca terik...hehe~
...p bilik ros pinjam helmetnyer yang bermotto kn...

"SAYA TAK GEMOK TAPI COMEL"

...SUKE!!! sebab terase seperti ayat tu ahhahaa boleh x...

...p lah pusat pelajar...sebabnye satu sen xder harta lam purse penuh ngan resit jer...haha...
ok lalu depan mpm nmpk helmet ku...upenyer abby yg pinjam...
...ok lega sebab bukan hilang haha...~

...p library...
...konon2 nya nk jadi budak bek...
...tapi hanya masuk sebab nk print note jer...
...alkisah ink ak dah lame habis...
...desprate sesangat nk note VPK 2061..hehe~
...coz 20 oct der test...
...dengan rase teruja mood nk belajo...
...rase dirundung kesedihan semula...
...tetibe mulut hati nk mencarut2 nk memaki2...
...waaaaah~~~T..T cedey giler babs...

...pc library penuh dengan virus hasil ternakan amat memberangsangkan sehinggakan aku nyer pendrive pon +ve dijangkiti dengan jayanya!!!!

...cilakzkez nyer pc!!!!
...hamper 1 pon xder meninggalkan sisa yg boleh dibaiki....
...segala folder telah menjadi shorcut dan hilang...wa benci autorun+worm nyer virus...ciklanatz!!!!
....dengan hati busuk memiliki pHD yg tinggi (penuh hasad dengki haha!) wa merasuk satu junior agar jan print dictu...hahahah~
...at least xder lah jahat sgt kan...membantu jer dari budak tu pon kene naseb yg same...
...tanpe disedari kakak library tu perasaan pulak....
...sebabnyer aku telah menghalau satu customer dy arini...
...hahaha~ xkesah!!!! note aku hilang tu lagi penting!!! sedey xder back up file!!! T..T

lalala~ 0..ov


No comments: