...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Tuesday, November 02, 2010

...timbunan melambak... x..Xv



...sinaran mentari memancar-mancar...kicauan burung-burung di angkasa...cewah~ iyerrrkk~ geli je beb... sejak bile plak ni jiwang2 bagai ni nok...hahaha~ oiit!!! cla ingt hari sudah mlm...ok..cengkerik je memekak dimalam hari ahahah~

...mengadap note...lapo...melantak maggie seedap goreng sambal...selepas kecoh melihat rumate makan sebagai dinner nyer...hahaha~ aku ni memang dasar manusia x tahan godaan nafsu makan betul...tau x maggie a.k.a mee segera ni sebenarnya menggemukkan...

...adeh..bile lah aku ni mengamalkan pemakanan yang sehat cm dulu...hurm...makin hari tengok makin kembang dah...dagu pun makin berlapis dah...makin hari bukan makin susut tapi makin kembang dan bulat!!! BULAT!!!! tau x BULAT SESANGAT!!! aku xnk... T..T cedey...

...hurm...sok final paper tok animal health...mlm tadi jer hamper kene strike aku dbuatnye...mane x nyer...baru tau amali pon masuk...slide present pon masuk..adeh~ pale ku terabur rambut...hahaha~ makne taknyer soklan yang masuk cume 6 tapi nak bace note dy tak bertimbun bermangkuk pulak kan...hurm...aku xharap byk...dapat B pon jadi lah tok subject ni... aku nak nek kan pointer...xlarat dah asik nk kecewakan jiwa n pasaan mak aku...kecian kot dy...

...hurm... Ya Allah yang maha besar lagi maha pemurah..berikanlah hambu mu yang hina ni kekuatan dan jalan yang mudah untuk menghadapi segala rintangan, dugaan, cubaan yang Engkau berikan... berikan lah aku keimanan yang utuh...agar tidak goyah ngan segala hasutan dan gangguan sekeliling ku...jauhkan lah aku dari kemaksiatan, dosa2 besar mahupun kecil...berikanlah aku kejayaan yang bermakna dalam hidupku... amin... amin... ya Rabbal'alamin...

...moga...ALLAH S.W.T memakbulkan doa hambu mu yang hina lagi kotor ini... T..T

No comments: