...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Friday, January 28, 2011

...tepung...tepung...tepung adun2...x jadi...haha





...fussshoooww!!!....

...x sangke aku...

...seperti xpercaya....

...hahahah...

...dah capai...

...UMUR KEBEBASAN...

...21 tahun...

...BOLEH NGUDI bak kate orang hahaha...


...


...


...


...tp...

...sebenarnya...

...21 tahunyer...


...BUKAN AKU...

...

...tapi...

...AINI!!!! ahahahahah

...clap orang lah der... wa lame lagi beb nak menjangkau umur 21 thn ni maseh sweet 2o bak kate org2 tue ni...ehhehehe

...actually aku SEYES TERLUPE!!! yang rini bufday aini...xclassmate aku tu...alah yang c kosong tu...ehheeh muke xberperasaan...untung lah umate aku ingat kan aku....free2 men epung mlm ni...senanye aini der hajat mintak kek ngan aku di hari jadinyer... tp entah bile aku pon lupe hahaha!...maklum lah mkn ulam semut ni mengakibatkan otak ingatan jadi lemah lembap sikit bak kate dr. m dulu kala...wahahahahah! sorry yer aini yang sesangat...hoho! disebabkan ang mintak kek, aku cume mampu bagi ang tepung yang dah berkurun lame nyer aku simpan sejak praktikal mase sem 4 kat ppes... konon2 tepung tu nk wat jemput2 mase praktikal tp simpan punyer simpan, bekepok kepam lah dlm kotak stok mknn tu..jemput2 yang diimpikan cume terbit dlm mimpi jer ehhehee~ tu kire kek ang jugak lah..kek x siap tp ahhahaha! ikutkan hati nak men air simbah2 siram lencun tp disebabkan aini domam lah pulok tetibe entah kenapa aksi campak merenjis2 tepung ajelah dijalan kan...abis gegar koridor blok F,G,H disebabkab 6 ekor gergasi berkejar-kejaran dlm aksi merenjis tepung tu...ahahah! first time aku rase BEST! sambut bufday walaupon bukan aku punye...ahahahah! kasihan ang ni...nak tak nak kene mandi gak yolah rambut berketombekan tepung dah aku tgk...masker takyah citer manyak cantek punya!!! ehehheeh~ pape pon thankz a lot mbe2 aini yg jugak junior aku ngan ma rumate tu... maaf lah pic happy prosperity bersama bufday gurl tak dapat di upload disebabkan unsur2 yang x dingini...cewah~ di private kan khas tok kiteorang jer...wakakakaak! -..-v






...to aini happy bufday!!!! selamat menyambut umur 21tahun!!! wah!!! lap u hahah umur bebas membuat keputusan menentukan hidup!!! selamat menempuh alam kehidupan yang mencabar giler di masa hadapan...cewah!!! giler skema gampang aku ni...ahhaahha~






2 comments:

ieMa ackLes said...

hepy belated day 2 ur frenzz (^_^)

musYuk said...

tq huhuhu