...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Friday, February 18, 2011

Aku menarik -..-"?




Promotion dari intan aku pun menumpang sekaki jugak… hehehe!


taaadaaaaa!!! *..*v


seperti yang tertera di atas ini... dengan ini saya ingin menyatakan sesungguhnya saya telah pon menumpang sekaki menjoinkan diri dalam contest yang dianjurkan oleh cik Nuralyn ni...hoho!
nak tau ni contest ape meh sini click jer kat sini (sila tekan saya *..*v)


special for contest pose menarik

(same je an ngan header kat atas hahhaha! peduli nak gak!)


Picture ini bermotifkan English half nusantara seperti yang tertera dibalik sana…ok tak itu macam gaya design tok dalam rumahkan huahahaha!

Ok aku seyes ni… picture aku ni di snap waktu makan-makan lepak-lepak bersama cozmate dengan tujuan menempek lemak ngan kenangan memory daun pisang sempena dah last sem ni kan…

ate nyer kome ni sebenonye tak reti langsung pun nak petik guitar..law petik pon bunyinyer yang dihasilkan mampu membuat telinga yang individu tu berdarah bernanah jer setelah mendengarnya dengan penuh keasyikan …so terpakse acting jerlah T..T… credit to zool lau picture ni menang contest ni…sebab tu guitar dy…ahahah!

Nak memperkenalkan photographer + fashion designer untuk weeding saya 4 tahun lagi … meh ler…jauh import ni.. o..0


  1. cik sameerah hani
  2. cik rosnadiana
  3. cik feyra tembam


p/s : wah!!! tak menyangka aku join contest buat pertama kali nyer huahaaah! nak try contest len...cam addicted plak..adeh... @..@

2 comments:

nuralynZAKREE said...

tQ join.. nice pic~ suka tmpt dya..
(:

kusiberjalan said...

tme kaseh cik nuralyn.. tu kat belakang kiteorang nyer hosetel..tasik tu dekat ngan ladang lembu tenusu, jalan nk p reban ayam, kambing, ngan tanaman tumput utk ternakan ruminan...best lepak2 kt situ huhhuh