...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Sunday, February 20, 2011

amali shw 2600


...dengan rasminya...

...aku nak jadi budak degil berkepala batu...

...ok aku dah siap amali...

...tapi aku tak mau anto rini...

...aku tetap nak anto esok...

...esok jugak!!!

...ditekan kan sekali lagi esok yer...

...esok...

...pakse lah kau ak heran....

...sekian....

9 comments:

Dda Ly said...

hahah kedegilan yg comel..:)

jemput ke rumah ye,

http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch..*wink*

kusiberjalan said...

ehhehehe tq..ok saya singgah t yer..hidang kan ayer sekali toh huuhuu

Mr. Swift said...

"anto rini"? eh eh orang pahang ke? :)

kusiberjalan said...

ish!xder lah ner der org pahang...ank jati johor ni toh... huahahah! 0..ov
nper kamu orang pahang ker? huhu

Mr. Swift said...

Ohh emm yup! Okey ni utk awak for comments yg dekat entri pasal tips tu.

Hohoh. sigh *terasa*. Sorry saya dah cuba nak layan semua.
Tapi sekarang kerja, and it's soo busy. Nak online lama-lama
pun kena fikir banyak kali dulu. Bukan tak nak layan tau, but i had try.
Sebab tu ada buat "Most Favourite Comments" kat sini.
So at least boleh respon to some comments from you.
Hope saya faham la eh? Sorry.

Mr. Swift said...

Yeay! Dapat gegula! Hahaaaha. :)

kusiberjalan said...

eh mr swift...it's oklah...nvm...sy pon camtu gak... bukan selalu dpt on9..kelas bertempek2..ngan amali assgnment pon bermangkuk2...kadang sampai xsempat nak hupdate...eheheh! 0..ov... ritu comment secare general jer...cewah! hohohoh!

p/s ; mkn gule2 jan lupe gosok gg t rongak cap kucing saya ahhaah!

ïêmå å¢klê§ said...

xnak hntr erk...
nak kena rotan ngn cikgu....

kusiberjalan said...

hheehheehehhe xmau lah rotan cek takut lah uhhuhuh