...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Saturday, February 05, 2011

betul ker aku selalu buat? haha!








secara amnya sebagai seorang pelajarlah kan aku ni memang lah diwajibkan menduduki exam....(giler skema gampang aku nyer ayat wahahaha!) almaklumlah...minggu depan bersamaan 7hb february bermula test one utk sem 6. mule lah aku ni menggelabah tak tentu sapal nyer....hahaha makner taknyer bukan stakat ready baru nk terkontang kanting cari note...pdan ler muke aku...ahhaaha~ bile cerita jer sapal exam ni kan macam2 bende leh jadi baik sebelum waima selepas exam...baserlah ader yang baik ader yang buruk... so, law nak tau bende bek ngan burk nilah yang selalu terjadi time2 nak exam ni menimpa kat aku...

firstly...bile dah nak start jer waktu exam ni mula lah tak dapat nak tidur ngan nyennyak bile start memikirkan masa depan yang makin gelap gelita suram muram pasal sebelum ni malas nak belajo betol2..

second, risau dengan ayat-ayat mak kalau xleh pass exam pas ni leh lah motong buah kat ladang kelapa sawit mak aku tak yah susah nak upah may2 hendon jimat ckit duit...

pastu kadang xder ribut xder angin tetiber je leha plak diserang di serang demam yang tak di undang waktu2 dah nk dekat exam ni...

muke xyah cite lah stress memanjang ..orang buat gelak lawak pon aku rase cam tahikz jer...

tetibe jadi manusia ulat buku...berkepit ngan nota2 yang menyerabut kan paler...sampai nk ke toilet pun aku rase nak angkut semuanya....hahahah

time exam plak...rase nak meraung nkm memekak nak teriak sebabnya otak boleh blurr tetibe lagi rase cam tahikz....

pastu mule lah aku terase cam nk mintak maaf ngan lecturer ke aper... ye lah mane tau kot2 ader lecturer berdendam kesumat kat aku sapal nyer suke tetidur lam kelas ker.... ahahhaah!!!


hambek ko...padan muke aku...suke study study last minit gini lah gayernyer....


p/s: ezazura mak, akak dah pesan benyak kali sila jgn membuang masa study awal so xder lah pelupa ke aper...len kali buat lah gaye gini selalu...wakakakaka!

No comments: