...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Wednesday, February 09, 2011

kau memang jahat!


.............................

...CIS!!!...

...BEDEBAH!!!...

...XGUNE!!!...

...KAU AMAT MENYEBALKAN!!!...

...AKU BENCI KAU!!!...

...SAMPAINYER HATI KAU!!!...

...MEMPERLAKUKAN AKU SEDEMIKIAN RUPE!!!...

...MACAMNI LAH KAU BUAT KAT AKU KAN!!!...

...MACAM TAHIKZ!!!....

@$$%^*&@%y^%*$%#$%%

................................................................

........................................................

........................................

...........................

..............

.....

..

.
.
.
.
.
.
.

...emosi aku terganggu...dikala aku nak berdepan ngan test time tu lah ko nak goda aku kan... aku benci perasaan ngantuk! lapo! tilam! bantal! makanan2 yang padat ngan lemak dan kolestrol!...udah lah cukup lah aku dah tak sanggup lagi nak menjana lemak2 tepu dibadan ni... ngantok dah lah...aku xlarat dah tidur sampai xingat dunia ni..plz lah jangan goda aku lagi menggunakan katil, tilam yang empuk serta bantal yang gebu...aku nak study...nk test...tlg lah... T..T warrgghh!!!! aku nk score last sem ni... sedey ooowww!!!! huhuhuh~ tlglah kesian kan aku yang hina ni...hoho!

p/s: ok...masih ngantok...kenapa yer? +..+ boel x sesape lempang aku bagi sedar sikit...pale pening plak...terase bengang dalam kebangangan.... lalala..

No comments: