...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Sunday, February 27, 2011

lemah lembap

…Kenapalah masa berjalan, berlari terlalu pantas...

…aku yang gemok debab ni terkedek-kedek nak kejo…

…tak boleh ker nak tunggu kejup…

…semput mengah dah ni…

…adeh!!! Giler serabut alam hutan nirwana betullah minggu ni…

…aku dah mabuk ngan keje yang melamabak…

..giler kene marathon…

…nak hupdate blog yang bersawang ni pun tak sempat…

…tension menular dalam diri…

…tsk..tsk.. -..-“

p/s: keje melambak...on9 fb sempat pulak an…dah tau tak der mase ader hati nak bukak blog…nka kene rotan ker? Ezazura silalah anda sedarkan diri..tolong lah siap kan assignment and report dengan segeranyer… sebelum mabuk menjadi teruk… T..T nak lempang subject ni satu-satu tapi rase buang mase jer... haish!

No comments: