...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Friday, March 11, 2011

hyun bin datang merisik

Han tea woong…han tea woong…han tea woong…

Waarrgghhh!! Mata aku dah cukup berbuih…gara-gara gila kan han tea woong… ok tu Cuma dalam dunia khayalan…meh nak kongsi cite menyebabkan aku gile ngan actor dy… dengan penuh kebanggaan aku telah pun menamatkan 16 episod sekali gus cite SNOW QUEEN.. fushow!!! Giler best! Terase jealous.. teringin nak bijak + genius macam tu… kalau mak aku tau mesti kene rotan sampai lebam…mane taknyer nota berlambak tak leh abiskan 1 hari…cite korea boleh plak… haish…! Tulah godaan syaitan durjana…hahaha! Padan muka aku hahaha! … sape nak tengok cite ni sila lah datang ker F005 yer…ahahaha! tak pun download lah dimana2 page yang dibenarkan... ok nak sambung angeu kat han tea woon a.k.a hyun bin... waarrgghhh!!! @..@

sebelum lupe gara terminat fanatic ngan actor ni..nak gtau serba sedikit tentang dy ni...hohoho~







Name : Hyun Bin - 현빈
Real Name : Kim Tae Pyung - 김태평
Birth Date : 25 September 1982
Born Place : Seoul, South Korea
Star Sign : Libra
Height : 184 cm
Weight : 74 kg
Blood Type : B
Profession : Actor and Model
Hobbies : Swimming, Playing Basketball and Watching Movies
Education : Chung Ang University (Bachelor of Acting Major), Seoul National University (Master's Degree of Performing Arts)


p/s: saya amat menggilai hyun bin...ketepi kan ashraf muslim buat sementara waktu ahhaha! maaf lah entry tiada kaitan ngan tajuk hahahah! angan-angan kosong jer... haha!

No comments: