...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Wednesday, March 23, 2011

jessica alba mengandung sewaktu di grammy award




Haccciuummm!!!!


Fushhhooowwww!!!

Gila berhabuk blog ni…haha! Ah! Xheran biokan…kasi macam rumah hantu cikit..santek! hoho

Ok lah..malas nak cite pepanjang ni…straight to the forward no corner2..k...al-kisahnya…tersebut lah kisah…pada suatu ketika dahulu kala terdapatlah seekot kancil dan sang buaya…tiba..tiba... ok aku tipu jer..hahaha! ni bukanlah cerita sebenarnya..sebenar... dragon ball aa 7 biji bak kate zool..haha! ok..ok..seyes..seyes ... aku saje nak bergurau-gurau almaklumlah dah lame bebeno tak berblogging ni... disebabkan keserabutan yang melanda diti ku ini pada minggu ini…t upon xabeslagi..maseh ade 2 paper tok test 2 kene marathon…haha!


Sebenar-benarnya aku nak share cite last dinner course yang aku join tok last sem ni… T..T (sedeynyer…sayu plak tetibe..) dinner tersebut berlangsung pada 19 march 2011 bertemakan MARQUARADE GRAMMY BALLROOM…hamek ko..meletop-letop tema… dan2 semua coursemate aku dah macam retiz2 aku tgk… *..*v

Dinner malam tu diuruskan oleh semua junior sem 2…fushhooww!!! Memang superbeb semark lah..wa cakap lu! Hahaha! Kiteorang semua terharu sampai nak menitikkan air mata… decoration dy semua memang Nampak reallah..ngan award2 bagai semua… wa tabek spring lah dyorang mampu buat sehebat itu hanya untuk meraikan sem 6 seperti kami ni… tok dinner malam tu sem6 menyajikan 2 show khas tok dkhp family..menari ngan menyanyi..aku yang keras cam papan kayu balak ni pun turut menari gedikz2 ke depan..standard r boh pompuan menari hahaha! Ok lah malas nak merapek membebel sensonrang..nah santapan buat korunk..santek ke tak aku tak kesah nak upload gak hahaha!let the picture tell the story haha! (poyoz siot! dammit!)





...ni dah kat dalam dewan...




...nak pomote make up retis2 aku ni...dafi!!! bug credit to dafi sebab berjaya menghilangkan segala jerawat kawah bulan bagai dimuka sehingga menjadi retis yg glam buat sementara waktu haha!




...with sameerah T..T the best dress winner... (title yang aku inginkan xdapat T..T)

dress + belt : sponsor sendir T..T (abis elaun practical)
shawl : hadiah mak bagi rotate dar sem 1 + 2 nyer dinner sehingga sekarang
shoes : konon2 stiletto aku lah ni tapi grey in colour.. tengah murah nose wat big sales RM25 jer...haha! sebab tu mampu beli haha!
clutch : konon2 nyer lah senanyer handbag mak aku kebas mase sem 1 nak datang sini akhirnya berguna juga..haha!


...with alia queen of the night...
(award ni pon aku tak dpt padahal dah lame ingin kan dar sem 1 haha)




...with ma junior an oso aini ma exclassmate...




...steph me...and farah the rapest!




...sebelum masuk dewan..glam tak aku...haha




alia...qema yang santek..oit jangan men2 dpt award best coolest hairstyle ever uollz!!!









...ah ling ah..sama itu bali ma...




...2 ekor budak sedan melantak sisa0sisa terkahir makan...
(haha! kantoi burok perngai!!! damyu!)




...zie...maaf ler yer saya curi pic ni kat blog awak ngan amin haha!




...umaimah ditengah...




bangge ler tu aku dapat award puyuz!




T..T ni je sisa cake yang aku dapt dari 4 tingkat...haish!




ni nari-nari bagai! gedikz!

k from girl, hello, couple one in milllion last guys, sorry2...
great, fun, enjoyable performance and dancing...




cam retis? cam retiss x?
(sambil mengugut agar korunk mengiyakan haha!)




kan aku cakap ini jer bukti sisa yang aku dapat dari 4 tingkat tu pon kene balon ngan junior dulu haha!














all the winner at that night... T..T
me only got best smile award.. (ok ler tu dari takde...haha! ye dak?)















para penari kabaret dkhp sem 6 haha!




suke pic ni.hahaha!









inilah muka-muka family dkhp! wah! tinggal baper sebulan jer lagi kite bersama.. pastu akan berpisah T..T

bak kate intan lam fb...ayat yang dipetik farouq dijadikan ucapan ketika berucap...

" lepas ni mingkin kita semua payah nak jumpe lagi...ada yang akan menyambungkan pelajaran ke degree, ade yang akan sambung ke oversea...mungkin ada yang kerja...ada yang akan kahwen dan sada yang dah akan jadi doctorr vet semua tu...tapi harap janganlah korang lupakan kiteorang...sebab kiteorang pernah menjadi sebahagian dari hidup korang juga..."

T..T berderai air mata aku mendengar speech tu ditambah-tambah pulak movie maker last dkhp sem 6... sayu sungguh!
i hate "goodbye"

sila tekan sini kalau nak tengok movie maker kiteorang huhu!

sila tekan sini kiteorang berdancing huhu!

(eherm..eherm..lau tak leh bukak maaf yer..huhu!)

......................................................................


ok tu jer pic yang aku dapat... btw... maaflah picture yang der ader yang santek ader yang blurr bagai..al kisah nya sebenarnya pada malam itu....hahah! aku telah mengalami kesusahan kesempitan...time2 malam grand event yang penting dalam hidup aku nilah hpaku bateri kong...camerea pinjam pon bateri kong...memang nasib akulah..terpaksa lah berlari macam orang giler menyerang menyerbu setiap lenses camera sesape yang aku terase perlu menjadi mangsa aku..haha! gila camhore aku malam tu..almaklum lah aku kan jessica alba tengah mengandung p grammy award...wakkkaka! gara-gara perut boncet tak dapat sembunyikan T..T cis! haha!

.................................................


p/s: makan aku makan xder pic makan dengan penuh kerakusan disebabkan sebulan diet tok dinner lupa daratan waktu makan...haha! ++ tengkiup bebanyak buat manusia-manusia, insan-insan, individu-individu yang telah snap picture aku ngan cosmate berserta family dkhp dan membenaran aku mengopy dengan bahagianya segala memory-memory yang terukir dimalam itu.. trimas! huhu! 0..ov




4 comments:

shams said...

cam artis la u..
vouge abes...
pape pun kamu cantik..
nice dresss...

kusiberjalan said...

heheh tq.. malu sy sekejup..niway... tq sudi singgah sini..hehehe nah gule2 2 biji >@< huhuhu

Amin Ke Tun said...

bergaya sakan nampak makcik nie?
nak pergi pasar ke?

kusiberjalan said...

hamboi..gaya nmpk cm nk p pasar ker? tumbok kang huhuhuh