...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Monday, March 14, 2011

pinggan mangkuk terbang bertebaran berlaga-laga



ahahahahaha!

tetibe aku gelak mengilai macam orang kesurupan...ok kesurupan tu sewaktu dengan kerasukkan camtulah ahhaha! hurm ok chill~ ok chill~ cilex r beb... berkisarkan entry aku yang dah basi bahcin tu kan.. yer! aku tau amatlah kontroversinyer!!! sehinga menyebabkan ramai peminat-peminat fanatik bagi insan yang amat kacak lagi macho ni menyinga secara drastiknye... hohoho! tapi kan aku der mention macamni....


"tapi sayang tu semua hanyalah imaginasi karat basi aku jer.."


means bende tu tak betollah...kan dah mention terang lagi bersuluh-suluh JUST AN IMAGINATION ok...do you get it? need i repeat again what i've been saying just before this?"JUST AN IMAGINATION" ...bak kate pua chu kang PCK privated limited best in jb and some say batam..... "use your brain.. use your brain...use your brain ma when looking something and predict it..haiya...!" (big sigh lol) hahaha!


ok aku minta maaf sekiranya aku ni keterlaluan dalam mengarang entry cabuk kat blog ni...ok aku tau aku cuma menulis mengikut kepuasan hati... tapi tak seharusnya sehingga sedemikian rupakan... ok pape pun aku sangat memohon kemaafan sekiranya terkasar or keterlaluan..ok len kali tak buat dah entry macam tu ok promise? 0..ov




ok...cambiase tiada kaitan hahaha!


............................................................................



p/s: sila jangan bergaduh kerana entry basi ni yer..maafkan saya..yer saya tau anda juga peminat dy..amek lah saya tak kesah pon dah biasa dah...hohohoho! duniawi semata2 je tu.. heheheh! dy pun tak kenal saya..saya jer yang kenal dy...hohoh! *..*v

4 comments:

ïêmå å¢klê§ said...

bese la nama pun fanatik..
tp ok ape.. atleast kita tau ad orng baca imaginasi kita...
hihi...

kero..kero..keroo..kerooo

Mr. Swift said...

macam lain macam je this entry ?
err? -,-

*mussiva <-word verification. HAHAHA, senyum sikit. :)

Intan Safira said...

aku tak heran.aku nak keje free kat ladang die.. hohoho!! woi join la contest kt blog aku doe.hadiah best kot

kusiberjalan said...

cik iema : keroo...kerooo...windunyer citer cartoon tu..huuhhh tp mesti org gelak2 kan kitenyer imaginasi tu ahahah

ide :sy nyer word verification flobbi...hahaa! eh lupe plak..hoho! base lah entry tak kne tajuk ngan pic mmg sedemikian upenyer hehehe!

intan: wei yeker? mlm ni lah ak join leh tak? tp cm xkn dpt menang jer...aahha! tan jom r keje kt ladang dy..aku nk jge itik dy leh tak huhuhh