...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Tuesday, April 26, 2011

kau janganlah nanges nanti aku pon nanges sama T..T

hurm...



tak sangka dah nak genap 3 tahun kita bersama....hari-hari yang dilalui pantas giler berlari-lari meninggalkan kita...aku sedey tahap gaban...jangan kate bermangkuk-mangkuk...dah bertempayan aku leleh tadah air mata...kalah syarat puteri gunung ledang...haha! hari ini baru lepas first paper tok last sem and last final exam aku as student diploma...pasni leh graduate and kahwen yeay! waklu! tokmu kahwen...! spender pon mak tanggung lagi, masak telur goreng pon hangus berangan nak kahwen...ngaji tinggi dulu keje beso dulu baru leh kahwen nanti...cewah! dah cam kakak aku membasuh aku jer...hahaha!




sejak menjak ni aku asyik dikelilingi khabar sedih jer...dengan kematian parents member...kematian member sebatch...even tak rapat kira memberlah lau dah pernah bertegur..hidup takyah sombong bongkak sangat yer dak..haha! jiran kesayangan dan juga member aku balik umah rini..jaja a.k.a geli nama bloknya...dan asleeza azmi nama sebenarnya... sumpah best giler dapat jiran giler gonjeng camni...even kiteorang berlainan course tapi tu bukan masalahnya...nak jadi member tak perlu demand sangat kita pon bukan sempurna...kan? kan? *baik angguk kepala satu ugutan ni hahaha!* 




sayu giler hati..malam tadi aku sempat lah menghabis sisa-sisa hidup aku ngan jaja sebelum dia pulang...giler tak sedar diri sempat lagi aku menghasut abby tengok movie cite paling banggang aku rase cite hantu toilet 105 indon punyer...pergh! cam jimbek! suara dah ler tak berapa jelas...penyampaian cite pon cam harem..even hantu dia tak seram tapi sesungguhnya dapat lah buat aku menjerit-jerit cam orang sakai giler malam tu hahaha! gara-gara tengok cite hantu pasal toilet aku, abby ngan jaja pergi toilet berteman menanti sebab takut sangat...terase bangang pon ada....tulah gelak-gelak terakhir aku ngan jaja...T..T




pagi tadi sempat lagi kiteorang bergambar sebelum aku hantar pemergian dia naik taxi..sedih..gara-gara aku nangis pic aku pon nampak juling buruk sungguhlah! hahaha! roomate aku tak sempat nak bye2 jaja naik taxi sebab pakwe dia call...sian roomate...tapi tadi sumpah giler aku sedih..lagi aku sedih bila jaja cakap camni... 




"zora aku nak balik umah jelah...ko janganlah nanges...cam aku nak pergi maner jer..hahaha!" 




ceh! walhal ko pon dah leleh banjerkan ja..bajet kuat jer ko..aku yang macho ni hilang jantan sebab nanges...depan pakcik taxi ngan fahmi plak tu..pape pon terima kaseh ja sudi jadi member aku paling gonjeng, sengal dan masyuk giler!!!! aku giler sayang ngan windu ko...ko jelah selalu temankan aku p toilet memalam pagi bute...sebab ko tau aku penakot!!!! pas ni takde dah yang teman aku... T..T terima kaseh gak sebab suka bagi aku makan sampi lemak-lemak aku tersembul...paling best kita berjaya buat vandalism yang paling extreem dengan meninggalkan karya agung yang melampau kat bekas bilik ko dulu..nasib bek pakcik kolej ksr tak cari sape yang buat hahaha! aku minta maaf gak sebab pernah buat ko accident ngan aku mase naik moto..habis tangan ko calar...T,.T.. banyak nyer kenangan kita 3 tahun ni ja...! bila aku tengok lappy ni mesti ingat ko...sebab lappy kite same..kelembapan dy pon sama...hahaha!



...3 years ...
... a lot of memory either sweet and bitter...
...we still together...


ko balik nanti jaga diri baik-baik jangan nakal...jangan lupakan aku...T..T 
aku tumbok ko nanti...



..........................................


p/s: ja lau der rezeki aku dapat tawaran belajo sama tempat ngan ko kite jumpe lagi ea...lau tak der ko jangan lupe jemput aku mase ko nikah walaupun mase tu aku ngah sibuk nak kahwen lari klat sempadan siam sane...hahaha!



No comments: