...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Thursday, April 14, 2011

Meronggeng bersama cik epal!





Wah!!! Seronok sungguh meronggeng sambil menjana lemak di syurga penuh makanan bersama cik epal!!! Al-maklum lah aku ni kalau bab makan-makan melantak sampai lembam ni memang hyperactive + hyperbola bak kate sameerah…hahaha! Kalau orang makan untuk hidup aku ni lain hidup untuk makan…! (sebab lah tu tembam tembun aku ni samapi beso… T..T)


Ok cukup…sebenarnya digimon ader 846…ok tak tipoo…hahahah! Sebenarnyer tu angan-angan kosong aku jer…hahaha!saja jer..aku kan memang saje cari nahas buat entry kontroversi ni...hahaha! Bertuah hidup lau dapat jumpe cik epal yang ayu tu…


sebenarnya nak cerita ni…aku amatlah terharunyer sebab cik epal ni sudi singgah ke blog aku yang sekangkang kera gorilla ni…terharu r beb…orang famous sanggup datang pastu comment pula tu… betapa baik sungguh hatinyer… T..T heheheh!


T..T terharu yang teramat sangat... padahal selama ni aku jadi silent reader cik epal jer...even dah jadi follower dy dah lame... (ceh! walhal baru tau kewujudan blog cik famous tu tahun ni...hahaha!) ok..sebenarnya..dragon ball ader 7 biji...ok tak... sebenarnya aku teringin nak comment entry2 blog cik epal tu tapi.. segan...maklumlah aku kan seorang yang pemalu lagi penyegan cewah~ aku suka giler singgah blog cik epal tu..sebab entry dy semua best and tak bosan...bile baca pon rase memang gelak guling2 tergolek2 lah...sebab kadang2 entry dy kelakar giler tahap gaban! yolah bahasa yang digunakan tak skema tapi coooollllllll!!!! sumpah tak tipu...huhuhuh! first time aku jumpe blog tu kat blog intan tak silap aku...tapi aku tak click..then mase ngah sibuk berdatink ngan brother google mase nak siapkan assignment time tu lah aku aku jumpe lagi blog ni kat sapenyer blog entah citer pasal scarlet's sister + hana tajima.... wah!!! aku lau pasal fesyen new style hijab or shawl ni memang teruja giler lah....memang terlompat-lompat cam monyet makan kacang gitu hahahah! start hari tu aku terus follow dengan gelojohnyer dan hari2 singgah...setiap new update entry dy aku buka... kalau login je blog mesti bukak punyer lah...hahaha! wajib!!! sebab tu letak link kat tepi blog...ahhahaha! fanatik tak aku...? -..-" seramlah pulak... 




...sekarang tibe masa nak bangga+riak+takbur+ujub semua tu...


ttaaaaaddddddaaaa.....! 




walaupun satu nak bangga gak!!! hahahahah!


cik epal sangat baik hati and tak sombong...aku raselah sebab tengok dy layan jer and reply sesape yang comment kat blog dy... kira tak sombong lah tu walaupun dah ramai follower...plus aku suke tengok dy punyer tutorial shaw ngan vlog dy..best! kelakar pun ader... aku rase cik epal ni memang friendly lah kalah retis2 yang glamm kat luar sane tu...lagi satu style dy pakai shawl suke sebab tertutup and sopan... i loike! wee~ harap lain kali cik epal sudilah singgah blog yang usang ni lagi...heheheh! trimas bebanyak!!! T..T


..........................

p/s: untuk cik epal yang sudi datang nah gule2 4 mangkuk saya bagi...hehehehe! tu jer mampu... T..T nak ajak menjana lemak belom mampu tunggu jadi AVO kat ladang ashraf muslim baru boleh kot...hohoho!





4 comments:

Izzah | zulkifli said...

mest best kan?..hehe

jelez lah..

kusiberjalan said...

best!!! terharu!!! suke!!! hehhehe! sekali pon xper huhuhuh

chenta nana said...

hahaha... memang cik epal tak sombong.. sangat ramah..

kusiberjalan said...

tau xpe...mesra alam...lau jumpe kat luo mesti lagi best kan...huhuhu