...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Sunday, April 24, 2011

pathetic fanatic lopek fans...



fushhooww!!!

 aku ni memang suka giler bergurau kasar dengar title-title entry aku kan? haha! giler tak serik-serik...dah kene ambush, mesin basuh cap toshiba, torpedo, bom nuclear, sehingga lah gunung fuji runtuh meletus pon maseh degil...haish... -..-!! ceh walhal baru 1 entry jer kene ambush! ahhahahaha!



sebenarnya pokemon ada 426 jenis bak kate zool...haha! ok tak aku pentipo lagi...hyperbola bak kate sameerah..ok sebenarnya ku dah 2 hari tak online..kunun2 nya nak study bagailah maklum lah esokkan final...tapi disebabkan syaiton yang direnjam berjayamenghasut aku pon online lah laman-laman sosial yang ade ni...




PAP!!! bagaikan kene penampo sulung dari pitbull terkejut aku bila buka blog...rupanya roomate aku yang senteng tepuk nyamok kat belakang ni haha! pergh!!! pijo doe kene sepak! terima kasih roomate.. T..T naseb baik aku tak der masalah jantung...




ok sebenarnya digimon ade 846 bak kate zool...haha! ok aku pentipooo lagi..ok sebenarnya ada lah seorang insan hamba Allah peah (bukan nama sebenar) telah datang ke blog aku tanpa salam diberi terus ambush aku...fushoow!!! hebat lah!!! first time dapat comment dari anonymous....bergurau kasar nampak..ingat retis-retis hot jer yang dapat..manusia cikai cam aku pon dapat..HEBAT!!! bak kata aini...haha!




ok ni bukti-bukti siasatan yang telah dikenal pasti...













aku tak tau pulak entry aku yang dah basi bahcin tu masih hangat diperkatakan diperkutukan...adeh! lopek lah beb...aku tak tau kenapa...aku rasa bukan aku jer manusia dimuka bumi ni pernah buat entry hangit hangat yang macam tu ramai jer yang pernah aku jumpa..malah sesi kutuk mengutuk yang amat extreeeemmmm!!! pon aku penah jumpa...tapi takderlah aku nak link kan plak blog manusia tu kat sini kan..tak de kijo den...bukan dopet pape...buang maso eden ajo...buahahha!



wahai cik anon (bukan nama sebenar) sesungguhnya saya sudah pon menerangkan tentang entry yang sudah basi pernah saya tulis tu kat entry ni..bende tu bukannya betol lagi benar...



*flashback*
di petik dari entry ini...cewah!

"tapi saya tu semua hanyalah imaginasi karat basi aku jer"

"...means bende tu tak betollah...kan dah mention terang lagi bersuluh-suluh JUST AN IMAGINATION ok..don`t u get it? need i repeat again what i've been saying just before this?" "JUST AN IMAGINATION"... bak kate pua chu kang PCK privated limited best in jb and some say batam... " use your brain...use your brain...use your brain ma when looking something and predict it..haiya!" (big sigh lol) hahahaha!





hah! hambek ko sebijik sebintat aku copyright kan tok ko..hahaha! like i said in ma chatbox a few minute maybe an hour a go...if you are an educated person you should read until the end before predict any bad things towards me....you should know from beginner everything that i wrote was not a true story...in only for fun... i told u just one of my I-M-A-G-I-N-A-T-I-O-N...please be understanding person...if u didn't like my writing just go a way.. i never force you to read it... i writing just for my satisfaction, for fun, to share anything with  people we care and love...



...............................................




p/s : for mr/mrs/miss anonymous if you dare thinking anything bad about me just back off...didn`t need kind person such as you at here...hahaha! but..whatever it is..thankz a lot cause Take Loving Care towards me...hahaha! so touching... T..T hehe

4 comments:

SANDRA AZWAN said...

90k f tu maksudnya 90 ribu followers..;-P

Khuzrin Kamarudin said...

anon sentiasa menjadi anasir...

misz fae said...

blogwalking!;)

meh singgah blog fae:

http://fzhjmldn.blogspot.com/

kusiberjalan said...

mr. sandra: lol yeke ingatkn aper hhahaahha! so bile nak umumkan contest tu..ternanti2 nak tau ni ehehhe

mr. khuzrin kamarudin : yer sememangnyer cik anon tu anasir sebab tu suke menyemak kat pages orang buat kontroversi...sungguh mencabar kehidupan ini ahahah


misz fae: ok sy singgah yer...hehehe tq dtg sini nah gule2 dua biji huhuhu