...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Tuesday, May 24, 2011

bila manusia dah hilang akal agama pon dimainkan!








pergh!!! cilakaz!!! free-free aku dapat dosa mencarot-carot bagai disebabkan melihat bende haram jadah ni... seyes r.. cam manusia tak beragama... "hoi! dulu sekolah agama ke tak?!!!" hambek ko mulut longkang puaka aku... aku tak paham zikir munajat mengagungkan nama AllahS.W.T dipermain-mainkan macam manusia tak der pedoman.. 

dulu kes azan dipermainkan kat kat gereja.. lagi cam jimbekz cilakaz...sekarang zikir.. aku tak tau lah entah apa lagi manusia macam tahi lembu ni nak buat pada masa akan datang.. tak takut hukum Allah ker wei...


lagi cam tahi lembu bull shit nyer korang dahlah perempuan... bertudung pulak tu.. student... hoi malulah skit peah oi kalau orang lain tengok.. sedih mak bapak keluarga ko tengok korang gini upenya... cube korang bayangkan lau someone non-muslim tengok korang? malu lah wei.. aku pon tak tau r nak hukum orang ni.. hanya Allah jer maha berkuasa atas segala nya.. tapi apa yang di ajarkan kat aku dari aku kecik mempermainkan nama Allah, memperlekehkannya berdosa... Astaghfirullahalazim....!


moga korang ni di berikan cahaya hidayah agar sempat untuk bertaubat memohom ampun kat Allah yang maha besar lagi maha segalanya...



p/s: ya Allah ya tuhan ku lindungilah kami semua dari segala perbuatan maksiat, keburukkan, dari azab kubur dan api neraka.. sesungguhnya kami manusia yang hina lagi lemah...amin..

No comments: