...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Tuesday, May 17, 2011

CONTEST BLOG PALING COMEL



...by Farina Afza...


791179-11-1304525248849_large

*aku suke vodoo doll ni comel giler!!!*


homaigod!!! aku pon tak tau kenapa? senget mungkin? oowh! tidak... mungkin kerana dilanda kebosanan yang amat melampau? atau terlalu banyak masa harus dibuangkan? oowh bukan.. aku telah mengalami insomia yang melampau-lampau sejak menjak habis study and berada di rumah dengan penuh bahagianya... hahaha! *dull* 



Photobucket




ok.. disebabkan masalah insomia yang aku hadapi ni.. aku pun apa lagi merewang-rewang sambil meronggeng di laman sosial yang ada.. tetiba aku pon tak tau lah entah mimpi angan apa yang merasuk diri setelah menjejaki diri di blog ini... oowh! ada contest! *detik dalam hati* hoho! maka dengan bajet comelnyer aku dengan penuh kebanggaan dan keriakkan dalam diri menjoinkan diri tanpa segan silunyer.. hahahah!



by the way owner blog ni bakal menghadapi exam.. so dengan rase penuh keikhlasan wish you best of luck and may Allah bless u during  your exam...! huhuhuh blog dia sumpah comel giler... aku tak pentipoo.. xcaya jemputlah datang.. aku suke backgroung b;og dy polkadot!!! hehehe pastu simple and tak berat bila bukak.. nice!



oowh!!! nak memperkenalkan photographer, designer and pengapit mase bersanding kahwen 5 tahun lagi huhu!







..........................................

No comments: