...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Sunday, May 22, 2011

CONTEST GAMBAR BERSAMA HAIWAN


TORA!!! datang lagi dengan permainan barunyer!!!! haha! ok tak aku pentipoo jer hahahaha! *ok sila lah hentak aku dengan meja* ok sebenarnye dragon ball ade 7 biji semuanya bak kata zool.. ok tak sekali lagi aku pentipoo.. haha!



(sila click disini)


ok sebenarnye bende ni dah lama aku tau.. ok takderlah lame sangat baru jer 2 hari yang lepas aku tau ade contest best yang berkaitan ngan jiwa aku ni.. haha! yolah name pon ex-student diploma kesihatan haiwan dan peternakan kan? so aku memang suka benda-benda yang berkaitan dengan menatang ni...



apa-apa pun aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada owner blog yang menganjurkan contest ini iaitu cik Nil *gaya orang berucap kat depan* sebabnya, jikalau beliau tidak datang menyinggah ke blog sekangkang kera ungka ni takdernye aku tau kewujudan contest bergambar bersama haiwan.. almaklum lah sejak buzy menjadi merangkap cleaner, tukang kayu, plumber, kontraktor, electricianman kat umah ni kekurangan masa untuk berblog walking ni... haha! *sob..sob..* terima kasih yer cik Nil sudi singgah nah gule-gule 2 biji.. pssss.. ni bukan rasuah toh...*bisik sambil kenyit mata* hehe!





oh man.. aku terover berceloteh... adakah aku bakal di reject? T..T





dalam kalangan picture aku bersama haiwan yang paling aku suka ialah....




taaaadddaaaa.....








picture ni di snap masa aku kat taman tumbina bintulu sarawak.. masa tu ada even gempak untuk menyambut kedatangan junior 10/11 baru tok course diploma kesihatan haiwan dan peternakan... haha! maka aku sebagai super duper senior diorang mengambil kesempatan untuk membuli dengan sewenang-wenangnye.. hahaha! *evil laugh*



masa ngah berjalan merewang mencari mangsa kekejaman aku, datang penjaga taman tumbina bawak sunbear ni.. pergghh!!! comel giler mase tu dia ngan jalan sambil bawak susu botol... sun bear ni ada nama glammour toh jangan main-ain.. matsaleh lagi.. JENNY.. pompuan betina upernye.. manja dan nakal giler lah bila angkat peluk dia.. dan terima kasih juga kat Jenny ni sebab dengan bahagianya dapat menggigit manja di jariku.. sumpah sakit! T..T tapi aku macho tak nanges... hahah!




ok nak memperkenalkan bakal doctor veterinar merangkap photographer, mak andam dan tukang masak lauk pengantin untuk weeding aku 5 tahun lagi...






.......................................


p/s : blog owner cantik ngan simple... jemput-jemputlah datang.. kalau nak join contest dia cepat.. tarikh tutup 1 june 2011 ok bukan tahun depan 



6 comments:

budaksmartmanchoabis said...

sama macam orang pengang...anak ke?

kusiberjalan said...

lebih kurang lah...hahaha! sebab dy kecik lagi kalau dah beso xder kijo nyer nk pegang cmtu ahahah

.feyra khamsah. said...

nseb bek kakzora yg cantek (erkk???) tag kalo tak kte majuk .. huahua ..

bessttttt contest niii !!! haha

kusiberjalan said...

mestilah tag sebab kite kan byk pic haiwan yg best leh dipegang hehehe!

AzieYmiN said...

hampeh igat sape lah tadi...

kusiberjalan said...

ahhahahaah! apa da...