...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Sunday, May 29, 2011

dah aku tak mau kerana ko ngan perempuan tu aku mengumpul dosa bertimbun-timbun



hari ahad memang best.. sebabnya hai cuti.. tapi bagi aku hari-hari ialah hari cuti aku sejak menjadi penanam anggur yang berkaliber... cewah! mood hari ni aku yang indah bahagia bersemangat menjalankan tugas-tugas seperti makcik cleaner, tukang cuci, bibik, tukang masak sementara waktu di musnahkan begitu sahaja dengan 1 funtut missed called bersama-sama message-message sampahnya... *dull*


....................


9.00 am
radio : 90.10 hot fm



tengah jadi mahcik cleaner dengan penuh bahagia...



tibe-tibe...




i missed call

+6017624****


-..-" eh ni bukan nombor hp sampah tu ke? entah aperlah nate ni nak lagi...

dengan baik hatinya... message... *tangan didada mate ke atas



aku : hurm... tipon ker? sowielah tak dengo tadi.. kenapa? ada apa?

jantanz cilakz : oh.. ok...

aku : ok apenyer? call tadi kenapa?

jantanz cilakz : nak bagitau ni... saya akan bertunang bulan 11 tahun ni...

monolog : huh! 4 tahun lepas pun cakap macam tu jugak.. tak tunang-tunang pon.. kahwen lagi lah harem.. maksiat bersepah pulak...

aku : oh.. bagus lah... tunang ngan saper? tahniah.. moga berkekalan hingga ke jinjang pelamin ngan sampai ke anak cucu... 

jantanz cilakz : dengan orang yang paling saya cinta dan sayang... liyana.. harap doa tu ikhlas.. lepas ni jangan ganggu aku lagi..


menahan kesabaran....


aku : ye ikhlas.. xkanlah men2 pulak kan.. berdosa nanti... pernah ker sy mengganggu awak? pernah ker sy starting msj ngan call awk lepas kite clash? tak der kan.. so saper yang ganggu sape senanyer.. ahahah! sy pon dah lme senyap xcntxt awk pon.. even no awk pon sy dah xder.. klah kem salam family.. bye.. 
p/s: juz wondering y u started mc me without any reason juz want to told this rubbish...

jantanz cilakz : ok..




hooomaaiiiggoodd... lepas ni jangan ganggu aku lagi.. wah! pelik aku sebentar.. entah bile aku menganggu ko pun aku tak tau.. sedangkan nombor phone ko pon aku dah lama bako buang hahahaha! ko yang suka ludah jilat balik cari aku.. lepas tu awek cilakz yang dah kangkang ko cari aku call2 aku pastu dengan penuh gembira dengan hasutan syaitan direjam maki hamun berbakul-bakul berkoyan-koyan kat aku cakap aku terhegeh kat ko... 



eh! plz r der.. ko pon dah beso lagi tua dari aku.. boleh matang sikit tak? yang awek ko pon gune akal lah.. pe kejadahnya aku nak cari ko.. eh sampahlah.. tak paper pon aku dapat cari ko... munchees sungguh!! ko dah buang aku dalam hidup ko.. ko pikir aku ader hati nak cari ko...? huh? 




aku ni ngenangkan family ko yang baik hati tu jer aku kesiankan ko? kerana betina cilakz yang dah kangkang kan ko sampai ko buta mata buta hati ko sanggup ketepikan ibu, ayah, ngan family ko.. aku tak sangka bila family ko cakap kat aku ko ni ketepikan dyorang punye nasihat semata-mata betina cilakz tu.. yer aku mulut longkang.. tapi aku tak pernah maki hamun ko ngan betina cilakz tu.. even bodoh pon tak tereluar dari anak tekak aku.. family ko pon taukan? walaupun kite berpisah pon sebab betina cilakz tu jugak kan? eh dah 4 tahun lah bende ni berlalu.. sekelumit perasaan aku kat ko pon dah tak derlah wei sejak ko buang aku tanpa sebab pastu dengan senang lenang ko maki aku depan betina tu.. per jadah nak ingat orang tak hargai aku.. tak der faedah lah der....




 dalam banyak-banyak manusia yang aku tak nak ingat ialah ko.. dah lama aku kuburkan ko kat pelupusan sampah... dan ko tak payah nak hina-hina fizikal aku.. yer memang aku gemok bulat berlemak sepah-sepah.. tapi aku tau hormat orang, jage diri, jaga maruah... bukan cam awek yang ko agung-agungkan tu.. yang ko sangap sangat tu kan? dah kantoi tidur ngan jantanz lain pon ko masih nak sangat sebab dah kene kangkang ngan dia kaw2 kan? aku tak kisahlah.. tapi ingat! jangan kerana perempuan tu ko derhaka kat mak ayah ko.. kesianlah kat cik basha kat umah tu...  hurm...  dah aku tak mau kerana ko ngan perempuan tu aku mengumpul dosa bertimbun-timbun...


p/s; tok liyana aku tak pernah pon starting call or mesej ex aku merangkap your future fiancée selepas 4 tahun menjadi sejarah ok.. jagelah dia elok-elok... hentikanlah cari jantan lain hanya tok memuaskan nafsu.. plz behave yourself with your future fiancée's family... and last but not least don`t ever humilate other person just because of you study in nursing and may be now you are work as nurse right? every single job or course have their own benefits... not everything is perfect..ok.. *sebab tu lah jugak aku bencikan nurse.. *dull.




2 comments:

ïêmå å¢klê§ said...

uishh marahnya..
sabar jela..
jantan macam 2 ignore jerk..
memang xde pekdah nak layan...

kusiberjalan said...

tau xper habuk jer layan orang giler macam tu huhuh