...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Tuesday, May 03, 2011

domodomodomodomo cua ea....! *gaya gomiho lam cerita beautiful hehehe!*




cis!!! dasar biskot munchees...! hamper nak mencarut seharian pada kejadian semalam... unsangkarable betul! lain diharap lain dihajat lain pulak dijadi.... aku terase nak tembak semua kobau2 lombu2 kambing2 rusa2 segala binahatang yang hadoo lah kat sini.. amat mencabar keimanan dan ketaqwaan jiwa bila soalan exam yang masuk tiada 1 walaupon sekelumit inci tentang tanning kuli ker jadah, baja kompos waima biogas.... T.,T sungguh seronok! menjadi kebahagia hampir satu kelas semua gila mata berbuih buka kertas soalan...terbaik dari ladang Dr. Anddy.. T..T anda amat baik hati... *sambil tangan menumbuk meja kepala hentak kat dinding...* aku tak tau lah entah apa aku mencarut dalam paper SHW 2600 a.k.a meat production... sesungguhnya aku berharap dapat score.. tolonglah... T..T




ok lupakan paper tu sekejap..aku ada lagi 1 paper tok esok...last paper...habes je jawab esok aku dengan banggenyer leh terkinja-kinja macam ungka dapat bercinta ngan berok maye sebab dah dah boleh grad as student diploma... hahaha! 



 semalam bermaksud malam tadi aku pergi bilik mima... sebenarnya sayu... tapi gara-gara nak jadi jantan aku cover macho... masuk2 ader ainu, santey ngan akma... santey aku tengok dah banjer tsunami... yer aku tau mima balik harini ko sedey... aku ponsedey santey!!! T..T tapi semalam aku bajet macho tak mau nanges! nanti tak boleh berenti.. tapi sayang kamachoan aku hilang mase mima tido... warghh!1 bermangkuk periuk aku nanges santey!!! entah bile dapat jumpe pon aku tak tau.. nanti nak balik pon tengok santey aku legih sedih.. sebab ko jauh lagi susah aku nak jumpe lagi...



lagi menyedihkan jiwa dan raga aku tak dapat nak hantar pemergian mima pagi ni... aku ingat dapat bertahan tanpa tido.. namun, aku gagal... aku gagal!!!! oleh disebabkan bantal-bantal dan katil menyeru-nyeru namaku agar bergolek2 di situ maka mataku lantas terkatup bermimpikan brader shahiezy sam...oh no!!! hahaha! *kantoi lagi aku subuh dinosour harini... T..T* flight mima kol 9am mima bertolak ke airport 7.15 am... aku terlepas masa paling berharga kat situ.. tak dapat nak peluk cium mima... sedey!!! to many sweet moment that we have been through together...


..................................................

masih ingat sem 1...


 hai awak! awak nama saper? 


mima...


sy ezora...awak coz aper? 


dph...(diploma perhutanan)


T..T

......................................................


eza kenal mima mase sukan uniputra... comel jer mima time tu... masih ingat belakang mima kotor sebab kat didi tolak mima samapi terbaring atas padang..hoho!


pastu... eza start berbual ngan mima mase dalam bilik tv... kite bergosip tentang seseorang yang agak annoying waktu itu tapi sekarang dy ok jer... ahahahah! pastu mase sem 2 kita bertambah rapat.. ehehe! mase samapi je blok kita reramai akan menjerit-jerit 1 blok tok panggil ajak p kk2 makan... kita kerjanya makan jer kan mase tu... pastu kuo sesama... lepak sesama... first time eza p tanjung batu kite berpicnic reramai mase hari valentine 14 february 2009... best giler! ader kak sarah, intan, farah , ros, emma, ngan akma... seharian kita berjoli-joli kat bumi bintulu ni.. memang seronok giler.. balik jer terus upload gambar memasing kat tagged... giler lah mase tu hahaha! 



pastu kita ader tengok movie sesama..paling tak boleh blah eza tengok cerita one littler of tear.. walhal dah tengok beribu kali.. mima yang tengok first time eza yang meleleh banjer bermangkuk-mangkuk.. hahaha! kelakar.. bestnyer ingat waktu kita bersama... terlalu banyak... sedey! lepak ngan kak sarah dalam bilik mima sambil makan-makan lepas balik dari medan... petang tu kita bergambar pasport konon-kononnya nak bagi kat ksr tok pe jadah entah time tu hahaha! pastu kita bermain-main rambut malam tu... sonok! sambil tengok citer aper hell entah tapi menakutkanlah citer tu huhu!



hurm..mima... eza rindukan mima nanti... sedey!!! eza tak tau bila eza dapat jumpe mima lepak-lepak sesama... *sob..sob..mataku kabur dah ni T..T* eza promise!!! T..TV jikalau eza menjejakkan kaki dibumi KL eza call mima yer... tau kita jumpe jenjalan nanti hehhe! makan banyak-banyak! wah! best! mima jaga diri baik-baik kat sane jangan lupakan eza yer... lebiu mima 2 3 4 5 forever and ever ever and ever... domodomodomodomo cua ea....! *gaya gomiho lam cerita beautiful hehehe!*





hahah! trip kuching under kelab kebudayaan!




suke pic ni!






lam muzium kuching







tanjung batu!!!








kat library...




mima terima kasih sebab menjadi kawan eza yang paling best, riang, bersuka ria, melintas jalan macam gaya naruto, makan-makan bersama, tidur bersama, lepak bersama, tengok cite sesame, menggila sesama * T..T huhuhuh tak boleh berenti...cam ner ni* dan semuanyer mima....!!! 



sesungguhnya mima kahwen nanti jangan lupe jemput eza toh.. johor ke kl 5 jam jer... tak per... bus ader... hehehe! mima lebiu so damm muchhh!!!! will miss u a lot...!!!  sumpah sayang mima kuat2!!!! doakan eza dapat further  study nanti dapat jumpe mima lagi kat KL ok... kalau mima turun JB ke aper htau nanti eza terbang lelaju jumpa mima...



...................................



p/s: paper vpm 2600 a.k.a kesihata umum veterinar... memamng berhantu... T..T

No comments: