...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Thursday, May 05, 2011

ex-student diploma in animal health and production batch 08/09



EZORA IS IN A GOOD MOOD
ahhahaha! 
*sambil menari-nari bagaikan orang gila dikeliling pokok dengan angin sepoi-sepoi bahasa meniup-niup menerpa-nerpa ke wajah ku yang ibarat kawah-kawah bulan diangkasa...*




ok cukup hentikan imaginasi tu semua... T..T seronok rasa terharu sesangat-sangat... terima kaseh Dr. Zaidi... paper animal public health tadi sungguh menguji kesihatan dan kewarasan aku pada hari ini... aku tak tau entah apa aku mencarut-carut dalam kertas tu untuk memenuhi ruang jawapan supaya kertas tu tak kelihatan seperti bodoh.. tapi hampeh bila Dr. baca jawapan aku... lau selama ni mycotoxy datang dari tumbuhan atau haiwan yang mempunyai toxin yang berbahaya harini dalam sejarah paper aku tu yang bertoxin... sumpah aku nak muntah study paper ni.. tapi harem jer bila jawab!!! T..T 




ok tu bukan persoalannya... persetankan segala hal duniawi hari ini... dengan bangge penuh kebongkaan keriaakan dalam diri... dengan ini... bahawa senya... esok kita raya!!! hoyeeyy!! TOK WAN MU raya! jadah apa rayanya awal bulan 5 ni... huahahahahah! ok tak lah sebeno-beno dan benonya kome nak kabo kat deme ni semua... yang kome ni dah habis belajar!!! hahaha! dengan rasmi nye tamat paper VPM 2600 a.k.a animal public health maka aku juga tamat lah riwayat sebagai seorang student DKHP a.k.a diploma kesihatan haiwan dan peternakan... T..T fushooow! tak sangke lah aku... bagaikan kera+ungka+berok maye terlompat-lompat terkinja-kinja dapat naik Porsche ( peduli salah eja hahaha!)




balok-nalik jer dari exam tadi semua orang pakat naik status kat FB tahiniahlah, terima kasih lah, bersyukur bagao semua sebab dah habis paper... semua sedey pakat leleh sebab nak balik... entah bila dapat jumpa aku pun tak tau.. tapi jangan lah korang ingat aku tak sedih pulak... aku keluar jer dewan... pergh!! jimbek sungguh! aku tak tau lah entah apa jadah nyer perasaan...



...........................
intan : wah lega dah habes...

aku : yer... hurm...

intan : -..-"... oi eza ko kenapa? 

sameerah : a`ah eza.. ko naper? ko macam...nak...

aku : aku sedih....!!! T..T

sameerah : lol...kenapa? 

intan: ko tak dapat jawab ker? 

eza : salah jawab pilih soalan tu satu.. tapi aku sedih.. kita semua dah habes... pasni entah bila dapat jumpa aku pon tak tau !!! T..T sob..sob... (tak kesah sekeliling dah ahahha!)

sameerah : rilekz lah eza ko ni..hahahha!

aku : sameerah intan korang balik nanti aku nak pelok ciom korang toh...

sameerah : ....*tersenyum....huhuhu!

intan : eza jom teman aku p tandas... 

eza : ceh...jom! hahaha!

.............................



belom balik aku dah leleh..nak balik nanti aku tak tau lah macamana... banyak giler kenangan best tak best semua ada... conflict cerita semua lengkap... tu lah perjalanan hidup aku sebagai student diploma... haisshhh.... 


...........................

EZORA IS ADDICTED TO INTERNET

p/s: aku dah rasmi jadi ex-student dip...ahhaha! bangge tak der exam.. aku nak cari movie drama nak tengok sampai lebam!!! haahahah!

No comments: