...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Thursday, May 05, 2011

IKLAN PERCUMA untuk Blog ANDA!!!



TAWARAN HEBAT!!!


 IKLAN PERCUMA untuk Blog ANDA!!!



click sini untuk maklumat lanjut..!



ye... mari-mari adek abang kakak makcik pakcik atok nenek moyang... mari-mari dapatkan iklan percuma... murah...murah... sekilo RM3... RM3... RM3... RM3!!! bang RM3 jer meh lah beli..haha! mari-mari dapatkannya... cewah! (eherm..herm.. en. khayif untung kita bagi 50-50 ea..ahha!) tok wan mu sekilo RM3.. mu ingat apa pasar lambak jual ikan sayur baju bundle nugget bagai... hahaha! maaf lah sejak menjak dah jadi ex-dip ni dalam kepala ngah memikir nak cari part time job...wakakaka! so practice dulu kot2 lah dapat jadi saler kat pasar lambak jual kambing ker sape tau ye dak...hahaha! masyuk gak syiling.. kumpul-kumpul leh dapatkan psp sejebik DSLR sejebik...ahahha! munchees sungguh..berangan kalah mat jenin... 




ok sebenarnya... sebenarnya digimon ada 846 bak kate zool..haha! ok tak aku pentipoo jer bak kate sameerah hyperbola yang melampau  haha... ok sebenarnya nak cerita ni.. cuba tengok blog ni.. sedey kan? iklan nuffnang pon tak der.. (ceh walhal tak reti nak buat sebenonya haha!) almaklum...orang buta IT memang gini jadinya... header pon cikai... blog pon cikai... banner pon harem tak der...  maklumlah jadi penjual gula-gula yang tak bertauliah ni mana untung sangat... kene kerja part time lebih baru orang banyak nak beli... wakakaka! sebenarnya aku buat blog ni suka-suka jer.. dulu SPM bm pon B3 jer.. bi apatah lagi...harem... ni jelah sesatunye tapak aku nak memajukan diri dalam penulisan.. bak kate DJ jah.. my writing is limited edition cewah!... hahaha!



berjalan-jalan di laman sosial seronok.. tapi sayang tak da sesapa pon yang mengenali aku ni... T..T tak caya? cube tanye en. khayif kenal tak aku ni? mesti tak kan? T..T (yolah selama ni silent reader jer selama 6 bulan hahaha! baru2 ni jer follow setelah berbulan bookmark page jer haha! manelah nak tau) sapelah aku ini jika nak dibandingkan lisa suriani mahupun shahiezy sam.. hanya insan yang pernah meminati zahiril adzim sebelum dia bertunang jer... buahaahha!!!



niat kat hati nak join iklan ni sebab nak bantu cik intan untuk memenuhi tabung sara tok kucing beliau.. kesian beliau, kucing-kucing beliau lapar kehabisan stok makanan... sesuci murni bagaikan minyak cap seri murni tak niat aku? hahaha! agak dapat terima tak reason ni? huhuu! psss.... kalau dapat tersenarai dalam salah satu bloglist en. khayif ni pon dah boleh pengsan 56 hari...hahah! yolah tak dapat duduk dalam bloglist FL, cik epal, nurulabadiah, ayeemayam, dapat dok dalam list blogger en. khayif yang famous lagi terkenal pon dah kira bersyukur... T..T *pergh! muke gila populariti syiioottt....!*





.................................



p/s: en. khayif nak offer ni.. hahaah! *gaya nak rasuah* kalau saya dapat iklan tu nanti saya tolong hanto kan rombongan meminang kat FL... ahaha! tawaran hebat ni... *sambil mengangkat kening* 0..o



4 comments:

KyêrulL said...

hee :D terima kasih sbb join.. insyallah blog yg terbaik akan dapat.. :D

AkuYangComeL said...

sudah2 lah tuh makcik jenin....pergi memasak nun....lapor dah mat jenin...duduk tunggu kat dapur..

Khuzrin Kamarudin said...

Hahahaa.. macam best je?

kusiberjalan said...

en kyerul : sesame.. terharu nyer sudi singgah bloq cabok ni..hahaha!


En aminziey : hamboi...suh lah cik z masok sane... tumbok kang hahah


en Khuzrin : iklan ni keR? best..join lah ... *sambil tolong pomote...ahhah!