...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Wednesday, May 25, 2011

mendidih-didih menggelegak panasnyer!!!

hahaha! hari kemalasan melanda diri.. entah ler.. kecik hati mak beli seluar tak muat... ah! semua gara- penambahan lemak yang sungguh efisien giler sejak balik rumah.. *dull* ahahah! padan muka aku melantak tak ingat dunia... jadi hari seharian aku merantau-rantau merayap-rayap sambil mengukur-ukur setiap lamam-laman sosoial yang ada cewah! maka pengembaraan aku menemukan sesuatu yang amat menarik..ahhaha!


ok bagi orang lain mungkin dah biasa.. bagi aku tak lah.. yolah.. mak aku tak mau pasang astro.. katenya membazer.. siaran singapore ngan indonesia dah cukup banyak jika dicampur dengan siaran malaysia... so kalau pasang astro ni nanti membazir jer duit bukan tengok sangat pon.. ok.. anak yang baik harus menurut perintah.. *muka redha menerima* haha!



maka laman sosial you tube sahaja lah menjadi pengantara aku dengan astro.. jimat duit tak payah nak langgan pun dapat tak per..ye dak? hahaah! sedang sibuk jenjalan merewang aku stop kat satu video ni.dari satu k satu yang lain sampai melarat-larat dah aku tengok.. ahaha! best giler!!! 



satu rancangan kat astro warna iaitu oh Yeah~ haha! macam orang batak sakai terlompat-lompat macam ungka kene elektrik baru tau.. ahahah! sumpah lawak giler... aku gelak punye lah guling-guling sampai tergolek-golek tergelek-gelektak tahan.. dalam banyak-banyak part aku suka bahagian sidang akhbar mendidih dy.. pergh! soalan dy shentapz nok!!! terbakar jiwa.. kalau aku dah telan semua press yang ader.. ahahah! dusta semata-mata melambak-lambak..hahaha!



mendidih bersama adflin


mendidih bersama zizan


mendidih bersama nabil


mendidih bersama sharifah amani


mendidih bersama shanie


mendidih bersama khir rahman


nilahantara video yang paling aku suke and chambest giler!!! huhuhuh!jac nyer ngan loque aku kureng sikit.. maseh pelik naper mendidih bersama johan tak der yer... ahahha!


................................

p/s : ader sesaper leh bantu saya mengurangkan lemak yang tepu ahah!



2 comments:

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

kusiberjalan said...

terima kaseh sudi dtg hehehe terharu...