...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Sunday, May 01, 2011

Zemo bermaharajalela di laman sosial...haha!



waaahhh!!! pagi yang indah... -..-' pagilah sangat...dah kol 11 lebih pagi dah ni... jadahnya pagi... ok ini tak bermakna aku baru bangun yer.. aku dah lama bangun cuma baru online jer... wakakkaka! giler r..rase cam jimbek giler... esok paper SHW 2600 a.k.a meat production... kepala otak aku dah nak jam mengadap note berlambak bertimbun bak gunung fuji kate tingkat... hahahaha! giler pentipoo kan aku... sumpah! aku tak tipoo... aku dah tak larat nak memikirkan nak menyumbat-nyumbat dalam kepala otak ni baper keuntungan jual lembu... nak tanning kulit lembu... perbezaan rawhide dengan leather mane lebih bagus kalau dihasilkan... tahi lembu (BULLSHIT) nak nyumbat dekat mana....kolam, belakang rumah dalam jamban....??? yang aku tahu selama ni daging lembu ke kambing ke rusa ke sodap kalau dimasak sebagai daging panggang, rendang  ngan sop cicah ngan roti plak tu ader sambal kicap! fushhooww!!! terliur! hahaha! itu jer yang aku tau makan sambil menopapkan lemak yang ada...hahaha! haish.... susahnya hidup.... 





semalam disebabkan kebosanan yang teramat melampau aku ngan intan telah membuat kerja gila difacebook... sumpah! tak tipooo... gara-gara paper produksi daging ni semua orang mengalami masalah yang sama... hahaha! gila tak sedar diri... selama ni aku ni jadi pengikut tegar satu blog ni...pergh! sumpah best giler.. yer.. walaupon kelihatan lucah dan censored pada umur dibawah 18, tapi kalau dibaca waktu nak  final exam ker, stress, bosan tahap jimbek, giler meroyan ke apa, amatlah membantu dari mengalami tekanan jiwa... seyes! lagi satu, aku suke blog dy sebab animation flash yang dibuat.. fushhooww!! semark wa cakap lu... boleh gerak2 bagailah...ahhaha! aku lau jenjalan kat blog dy suka giler bab men header dy..hahaha! (kantoi aku menggatal -..-") eh bukan aku jer ea..ramai yang men bende alah tu... ceh! 





lau selama ni aku pengikut tegar silent reader jer, tapi sekarang tidak lagi aku mule menjinak-jinak kan diri meninggalkan jejak kat situ pulak... sebab tak dapat nak menahankan diri bile baca entry kat blog dy... dah bape mangkuk tempoyan aku menangis sebab gelak cam ungka kat hutan baca entry dy..best!!! sampailah satu hari dy mengeluarkan entry ni dan entry ini.. hahaha! fushoow! giler aku tak sangka... kerana entry tu jugak lah telah menyebabkan dan mengakibatkan kiteorang (aku dan intan) terjebak kedalam lembah itu.. T..T aku pon tak tau kenapa lepas baca entry tu membuat kan jari-jemari lantas, pantas dan tangkas meronda-ronda ke laman sosial mencari page bernama Zemo dan menjebakkan diri disitu....wakakakaka! sumpah! rase macam kene menderam mentera santau santek bagailah...hahaha! kerana kenerbesan menular dalam jiwa perbualan aku ngan intan mengalami banyak typing error...adakah semua kerana Zemo... aku pon tak tau...  





bukti-bukti yang dapat dikenalpasti..hahaha!


*right click untuk tumbesaran yang baik bersama nestle coco crunch...hoho!
(nak buat iklan plak dah...)


nampak jelas kelihatan typo berlaku ahahha!


dan maseh berlaku jugak ahaha!






kan? kan? cheq dah habap mai..banyak salah tu... kadang-kadang aku rase kepala otak aku ni dah tercemar kot mase mengelike page tu...tu yang jadi gitu ahhaha! sudoh.. tok seh kecek banyok...hahaha! sambung stady lalu... ahhaha!


...................................


EZORA IS FEELING ALONE

p/s: ade sesape leh bantu aku menyatadykan diri tak? dah berbuih mata ngadap 2 subject tok 2 paper lagi ni.... *dengan wajah penuh kesian... 
nah jemputlah ke blog nie gak.. blog ni pon best giler...ade otomen leh torobang-torobang sane sini.. dy scandaliscious kepada blog owner zemo ni..hehe!




oppppsss!!! sebelom aku luper... meh nak bagitau Zemo tu sape... nah..kerana kemalasan tahap jimbek... aku copy dari page dy... 



"Zemo adalah kemaluan Ayeem. Get it? sekian terima kasih"

EZORA IS LAUGHING

hahahah!

*tangan didada mata ke atas...

No comments: