...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Wednesday, June 08, 2011

hui! serabuk nate beruk semua ni..

kenapalah aku sejak menjak ni pelupa sangat.. agaknyer 2 minggu kene tinggal dengan emak hari-hari makan nasi ulam semut apa... ahhahaha! oowhh! ingatan yang amat lemah sungguh.. demm.. -..-" hurm.. dikala aku kesorangan kebosanan setelah selesai melakukan kerja-kerja merangkap mahcik cleaner, bibik, tukang cuci, tukang masak bagai semua bertapaklah melepek depan lappy ni hah... 



hui! serabuk nate beruk semua ni.. *akibat jangkitan kongsi yang amat mendalam dalam jiwa cewah! bersepah-sepah folder, document, picture bagai.. oowh.. baru aku ingat sejak aku jadi penanam anggur yang berkaliber aku tak pernah kemas isi dalam lappy ni.. sebab tulah serabuk gilo.. ahahha!



oleh yang demikian maka sesi kemas mengemas hapus menghapus dijalan dengan penuh jayanya.. cewah! ngah semak-semak kemas folder, tetibe aku ternampak folder karak.. aiseymannnn!!!! waduh! gimana bisa aku lupain.. baru aku ingat! aku pernah janji nak update entry karak masa meronggeng-ronggeng ngan tika, lynn ngan aini sempena aini nak balik upm semula.. hahahaa! 



aku pon ngan kekeringan idea menghupdate entry.. sungguh dak basi masam karak ni aku tak kira aku nak hupdate gak! nak hupdate! nak hupdate! *sambil berguling-guling kat lantai mintak penyepak! ahahah!



let the picture tell the story... cewah! ahhahaha! pagi-pagi bute *takderlah pagi sangat* aku ngan tika dengan penuh semangatnye tunggu cikgu lynn ngan aini kat bus stop air tawar 5.. mula-mula aini tak jadi pergi.. pergh! rase cam jimbek sekejaplah.. tapi rupe-rupenya saje nak prank kiteorang.. mengkarong sungguh! ahhaha




ok sampai jer jusco tebrau dah pukul 10.30 am.. tengok-tengok tak macam semut hurung gule pulak kan orang beratur nak beli tiket.. pastu aku pon call zakirah.. 


aku : hoi mahcik! nak tengok karak dok?

zakirah: tak mau r.. aku goyang r sis.. aku terus balik umah jerlah tak jadi singgah jusco.. ahhaah!

aku: jimbek sungguh.. yolah tengok cite len jelah ngan ko t.. jangan nanges kiteorang berfoya-foya rini hahaha!

zakirah: pergi lah.. kenanglah daku tengok wayang.. ahahah!


so disebabkan ramai sangat orang tak jadi nak engok karak kol 11am punye amek kol 1 punya.. so abes dalam kol 3 cantek!!! boleh balik umah awal ahhaha! so menanti karak kol 1 kiteorang p lah melantak kat kfc sebab cikgu lynn dah kebulur nak pengsan katanya.. cewah! then pas makan pup pap pup pap ader 1 jam lagi.. tak kijo punye pasal jom lah layan game token yang ader kat situ.. ahaha! lepaskan gian dah 3 tahun tak main game token sejak habes sekolah.. ahahaha!



tadaaa!!! breakfast aku.. jimat! snack box b.. ahaha! tapi kene habeskan aym tika.. munchees!!! jahanam diet aku ahaha!







  itu cikgu lynn ngan aini mata stim.. ko tido per aini ahahahaah!













 lepas gian main game token ahahah~




























eherm..ehermm...





 target cikgu lynn...





 tu dia.. muka ganas nya.. ahahaha!

namun tetap tak berjaya... ahahaha! aku tukang gelak jer ahhaahah!



























 ok suke game gendang ni..menag leh main byk kali dengan 1 token jer ahahha!
























 dah puas main game tengok jam dah kol 1 maka.. berlari-lari bertempiaran nak p tengok movie!! huyay!!! ahahha! tak kesah r best tak best belakang cite.. aku tetap nak tengok! ahahah

 oowh! ane johny dep! ahaha











 mak suke dia nyah! hahaha





 mulut tengah gosip gini ler ahhaha!





 dyorang ni memang.. aku ngan lynn sebuk melabuh amanah saham sempat lagi menacap-cacap ahahha!

















 tika beg pon nak kering kan ker? ahhaha























 sementara menunggu tika beli baju ahahah!





 lunch kiteorang kat kote jer senang nak balik nanti.. sebelom tu singgah kedai bakery aini nak beli roti katanya.. do aku pon usha kek.. tengok ni comel! sedap!!! aku teringin!!! sesapa boleh hadiahkan tak tok birthday aku t.. plz... *sambil kenyit2 mata ahahah!







 lunch kiteorang nasi ayam penyet rm 4.50 boleh lah tahan lah.. disebabkan keghairan mengikut nafsu lapar maka ini sahaja yang ditinggalkan untuk di snap ahahaha! buurrrpppp!!!












muke kekenyangan ahahah!




maka berakhirlah pengembaraan kami... ahahah! cewah! oowh! lupe review cite karak oklah.. not bad bagi aku.. depend on person yang tengok.. ade kate best ader kate tak.. bagi aku ok lah boleh tahan.. aku suke starting dia dengan ending.. sebabnyan sama macam cerita hantu yang aku dengar time zaman sekolah masa aku muda mudi dulu tu.. ahahah! cuma part bila dyorang dah accident ada sedikit kecelaruan kepala hotak aku untuk menagkap isi tersurat tersirat berbelit-belit berpintal-pintal dalam cerita ni... ahaha!


....................................


p/s: esok kl gangster pula mari cewah! semangat ni... haish.. aku ni dah macam pencinta movie melayu jer... -..-" hooommaaaiiiggooddd....

No comments: