...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Monday, July 18, 2011

pergh! mate dah berbuih hari-hari ngadap nissan lcn 145... xder model lain ker??? @..@

hahaha! aku sememangnyer menggila.. gara-gara mengejarkan harta dunia dengan penuh kegigihan aku mengumpulnya aku terlupe sejenak ngan dunia-dunia laman sosial ni.. cewah! ayat nak mantap.. wallawei... hahah!



disini ingin menyatakan aku hanya kerja part time kat kilang flaris untuk 3 hari jer.. pastu dengan kesetanan diri aku mencabutkan diri bersama cik zakirah dengan memilih kilang SDP kat tiram yang menawarkan gaji yang lebih tinggi dan OT yang masyuk.. wallawei.. suka giler aku.. ahhaha *dasar mata duitan.. lagi pun aku kurang berminat ngankilang flaris tu disebabkan manusia-manusia yang kurang kesedaran sivik dan nilai-nilai murni yang agak kurang hajar bagi aku.. ceyt!



kilang SDP ni kilang plastik sebenarnya.. kerja yang kau dapat sangat lah sesenang-senag kerja pernah aku jumpa.. even budak tadika pob boleh buat.. pasang button kat picutre nyer.. hahaha! memang senang giler babs.. namun sejak menjak aku dijual kat mesin ni.. pergh!! berbuih mata mengadap model plastik yang lalu beribu-ribu tiap-tiap hari.. hari jadi checker online check reject dustlah, dentedlah, over flow spraylah macam-macamlah.. bukan tak best.. best cume selama ni aku dah biase kerja line laju tetibe dapat kerja rilex mesin pulak gerak cam kekura.. pergh! memang ngantok tahap gaban lah.. ahahha! aku dah berapa kali kantoi bek operator len, assistant leader, mahupun leader sendiri.. naseb bek supervisor ngan manager belom lagi kalau tak.. parah.. huaahahahah! 



hurm.. bagi reader-reader, epngunjung blog lain yang datang menyinggah ke blog sekangkang kera ni mekasih aku ucapkan.. maaf tiada layanan istimewa kerana aku kesibukkan gigih mengumpul harta sejak menjak dua menjak ni.. maaflah yer.. ader target perlu dikejarkan.. nanti dah dapat eden koba ket sini ok... huhuhuhuh! sesungguhnya aku terharu bagi sesiap yang atang menjenguk disini... ehheheehhe!  lebiu you all!!! ahhahaa

2 comments:

ïêmå å¢klê§ said...

sabar erk..
akhir bulan nnt dapat gaji..
hikhik

kusiberjalan said...

akhir bulan dpt gaji lgi takut t ramai serang minta banje hehehe