...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Monday, October 24, 2011

oh! yeah! aku dah dewasa... ahahha!

alhamdulillah.. penantian 3 tahun akhirnya diakhiri dengan hari konvokesyen ke 35 universiti putra malaysia... wah!!! aku seyes gembira giler... T..T terharu!!! selama aku bersusah payah semata-mata untuk segulung scroll untuk dihadiahkan buat mak aku.... akhirnya tercapai jua.. walawei..kelas ko bedah ayat giler sastera... buahahaha! ah pedulikan itu semua... yeah! aku dah dewasa,..kengkononye r sebab dah grade... ceh! gile perasaan ahahah!



janji impian aku untuk konvo diploma punye dah tercapai.. nice move.. menanti lagi 4 tahun untuk bachelor pulak... memulun segala keringat, kerakusan otak untuk menyetady diri dengan sekuatnyer demi kejayaan masa depan.. haish... susah kehidupan ini... cewah.... kengkonon janji zaman diploma yang tak mumaiz tu tak mau diulangi mase bachelor.. tapi entah ler... tak tau lah berhasil ke dak... hahaha! 





detik-detik bersejarah yang sempat tercoret... walawei... huhuhu!


sesungguhnyer aku memang pantas lau memandang camera..dasar camhore! huhuhu

















wajah mak lesu sempat makcik aku masuk wad..maka habis jer majlis aku ni mak kau terus balik johor petang tu jugak... hurm.. tak sempat pon nak berjalan sakan by the way petang tu pon aku de test oral bi... hurm...





sebelum pulang jubah sempat lagi memondeh tak tau petang tu ade test dr. aminuddin nyer subject buhahaha!























teringin gak cam lam tv balik motar board ahahaha! natang nilah aku sibuk anggil motherboard ngan kengkawan aku ahhaah! sampai kene perli ngan jaja... cis!











student iran ni pon kire join sekaki.. seronok rase cam kat over sea pulak ahahaha!





hoyay!!!! i`m alumni from UPM... 0..ov






p/s: muncheese cake!!!! cuti dihujani assignment yang melambak dan berjoget-joget!


No comments: