...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Monday, November 21, 2011

ENJUT RIMAU ENJUT! HARIMAU MALAYA AUMMM-AUMMM!!! MEGAH MALAYSIA 1-1 (penalti 4-3) HOYAY!!!




MALAYSIA VS INDONESIA!!!


huiiitt!!! sapa kata malaysia tak baguih???! tu dia 4 gol dia sumbat dalam-dalam naa... tak mau keluaq! hahahah! sat..sat.. pasai apa pulak cheq cakap lagu ni? bahasa utara pulak keluaq? hai meroyan sungguh ni... 



ah! persetankan itu semua! aku sedang dalam kebanggaan kebongkakan ketakburan setelah Malaysia vs Indonesia dengan 4-2.. *hidung kembang kuncup tak reda-reda lagi ahahha! pergh! malam ni ni memang r dugaan beso baut aku... kepala nak study test 2 tapi hati dok pikiaq pasai bola.. hai tak tau lah.. *gini lah jadinye bile dok tengok bola dikelilingi orang utara.. maka cheq pon jadi lagu ni.. hahah!




paling hardcore nyer aku ni tengok bola lain dari yang lain... orang tengok kat telebisyen, kedai mamak, kafe kolej bagai, aku dengan kesabarannya tengok bola online kat tonton... hahah! memang parok r nak nunggu dia buffer setiap 3 minit.. ah! semangat punyer pasal! ENJUT MALAYSIA ENJUT!!! enjut lah gaya mana janji enjut jer! uit semangat johor dah kuo ni.. lagi bengkeknyer aku orang dok pakai jersi Malaysia cheq pakai jersi kedah! awatlah jadi lagu ni..loqlaq sungguh.. *haish! gara-gara salah beli jersi.. ah! janji ado.. awok ado? nan hadooo.. ahaha!




aku nek nebes giler masa pertama indonesia dah sumbat dalam-dalam 1-0..cuak doe! berpeluh tiak tengok.. tunggu punyer tunggu hah! tu dia asraruddin dah sumbat 1 gol! jadi sama 1-1.. aku pon lagak ungka berpesta.. dok teriak ler reramai dalam bilik tu.. ahhaha!  memang giler lah tengok bolah dari 8.30pm nak tunggu 90 minit habis tambah lagi 15 minit extra time... uit debo jiwa ni.. bila dah seri nak tunggu penalti lagi debo jiwa ni.. aku dah macam orang sakai dok cakap sorang-sorang depan laptop sambil membuat pemujaan semangat apek a.k.a fahmi tu tahan ler kuat-kuat pintu gawang tu... ahhaha!





lagi macam siamang bile tengok time penalti apek dapat tahan bola Ferdinand tu.. ahhaha! bangga lagi.. lagi bersukaria bangga bahagianya bile tengok fandi dapat sumbat gol 2, badrul bakhtiar 1..lagi 1 aku tak hingat dah sape gol kan memang banyak aku telan semut tadi samapi nyanyok dah ahahah!.. maka campoq semua terhasillah 4-3!!! hoyay!!! kepada fikri tak mengapa tak bagi gol.. bak kate Ayeem jemain bersyukur Malaysia menang law tak kene tibai... haish! tu lah masyarakat Malaysia sian.. bilang menang gol bersumbat-sumabt bukan men sorak sanjung lau tak gol habes kene tibai.. cam ritu ganu kalah ngan n9 habes sarbini ea nama dia hape ntah aku memang tak terer hafal nama pemain ni ahhaha! yeay! tak kesah dah walaupun terikat 1-1 ahhaha!




credit pada bilepuyuhberbunyi.blogspot.com sebab aku kutip gambaq ni kat sane ahaha!






P/S: DAH CUKUP BOLA! EZA SILA FOKUS TEST 2! -..-" tsk... ok aku terperasan ada pemain bola harimau Malaya nama muslim.. yer.. saya minat dia! ahahha! cis! dasar nafsu mata gatal! ahahah






3 comments:

Azzah said...

he..he..suka gaya dia menulis..campoq2 bahasa..:)apa pun malaysia the best..yeahuu!

kusiberjalan said...

yep!!! malaysia sentiasa best! tersemat dalam jiwa!!! huhuhuh time kaseh sudi dtg tinggal jejak di comment hehehe

Anonymous said...

how's things ezapunyer.blogspot.com blogger found your site via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer webmaster service seo steps backlinks backlink checker Take care. Jay