...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Sunday, November 20, 2011

hoi! google cobaan bergurau kaso ngan aku ker?

hish! bile tengah nafsu amaroh menguasai jiwa setelah mendapat tahu terlalu ramai manusia-manusia berkelakuan jimbek dengan melepaskan tanggungjawabnyer bile bab-bab membuat assignment amatlah menayakitkan jiwa.. jikalau aku ngah check blood pressure ni sememangnyer boleh dikategorikan pesakit darah tinggi! 



ngah serabut alam nak compilekan segala assignment yang perlu disubmit pada rabu ni, pastu nak edit pulak tetibe google account aku pulak men "CAK-CAK" ngan aku pulak! kenapakah semua ini berlaku disaat-saat genting minda aku nak berfungsi...?!!! cis! pada diri sendiri... lagi mengejutkan aku, aku try lah bukak blog aku! sesungguhnya google memang nak bergurau kaso ngan aku! blog aku pulak dikatakan "your ezapunyer.blogspot.com have been removed"  cis! google account aku disabled blog pulak diremovedkan.. memang jimbek kampretlah!



setelah aku berusaha dengan penuh gigih kesabaran yang mendalam aku, aku pon watlah macam disuruh google kan contact dia, aku pon ape lagi comment sekeji-kejinyer! buhahaaha! memang aku keji! naseblah petang semalam boleh bukak balik.. dah keji-keji tu baru lah tau erti kesyukuran dan terima kasih.. dasar aku manusia keji! hahahaha! lantas assignment pon dapat diedit di hanto kepada manusia-manusia yang menyakitkan jiwa itu... kalau aku jumpe 3 orang tu mau aku tumbok jer! btw a.k.a by the way thankz sariyan hanif coz your cooperation with this group.. buahahahha! 



p/s: aku sabut nak test pulak! cis!!! ni ker jalan yang aku pilih?

2 comments:

c'dila said...

haha.. nice.. klu tgh kelam kabut camtue, mmg konpom banyak dugaan..

kusiberjalan said...

tau tak mengapa..makin kelam kabut kalau masalah datang menimpa-nimpa ehhehe