...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Monday, November 07, 2011

hoyay!!! hoyay!!! terlompat-lompat macam ungka, kera, berok , ngan siamang berpesta-pesta ria




walwei.. kelas ko jah... bergumbira sakan terlompat-lompat macam ungka, kera, berok, ngan siamang berpesta-pesta ria... ahahahah! biasa lah niat keji sebelum study ialah menjenguk laman sesawang yang ada ni.. eherm..kengkononnya 5 minit jelah kan janji tapi biasa lah memang akan terlajak punya.. nak-nak bila aku sempat mengupdate pulang tu.. lagi berjoget-joget syaiton yang dapat hasut kau supaya buang masa ni... ahahha!




entry yang kengkononnya pendek aku nak tulis ni sebenarnya nak bagitau.. yang dragon ball ader 7 biji jer.. ahahha! ok tak aku pentipoo seperti biasa.. sebenarnya aku ingin mengucapkan berjota-jota terima kasih kepada follower yang ke 100 kerana sudi mengikut blog yang tak berilmiah ni lagi berfalsampah... jiwaku sungguh terharu sehingga menitiskan air mata keharuan.. cewah! ok kepada cik ain terima kasih yer.. nah gula-gula 4 mangkuk khas tok awak... huhuhu~ ^..^





kepada kengakawan serta pembaca yang lain..cewah! *eza please jangan bajet hotwz dan glamourous ok... sambil menundukkan kepala.. ahhaha! boleh lah menjemput ke blog beliau disini  http://noraie.blogspot.com/ .. heeehheheheh! 





p/s: cis!! masih banyak assignment tergendala.. aduh! mase makin suntuk untuk study! cis!

2 comments:

aleen aiden said...

same!konon2 sebelum study nak tengok japppp je fb.harapan...memang xde kejaplah klo bukak.hu3

kusiberjalan said...

tau xper... tak terstudylah bile dah on9 sebab tu kne simpan laptop bile nk exam t lalai ahhaha