...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Friday, December 16, 2011

godaan sedemikian rupe memang menguji keimanan dan ketaqwaan

haaaaiisshhh....!  *did i just sigh in a few second... wow! look so messy inside my head... dammn! OMMMAAA.. i taught i`m fully recovery from all this sucks thing that happened towards me... but the truth is not... yeah i know.. i need time to forget everything even though it hard for me... actually i`m just fine until i got damn message from some one make me hurt deep inside.... cis! really ruin my mood.. but it`s ok.. coz i know the truth... so just forgive her.. she never know about us... so girlz no touching with me ok... 



chillex girlfriend! just ignore it... ok.. *sedapkan hati jer.. ahahaha! ok setelah mood aku jahanam berantakkan terus tiada hati untuk meneruskan assignment SSK 3000 yang membebankan kepala... cis! kenapalah terasa lemah lembap bile masuk jer bab computer ni.. yer aku buta IT... TT..TT kecik hati sungguh..




maka hari teringin nak melihat dunia yang berseri-seri disinari cahaya menteri, dengan kicauan burung-burung berterbangan di angkasaraya... *eza please stop being hyperbola.. ok maafkan saya, saya pentipoo jer tadi.. sebenarnya hujan turun dengan lebat seakan-akan memahami perasaan ini cewah..  so, dengan kepala hotak yang bercelaru aku pon keluar leh dari kolej yang berhantu tiada kehidupan sosial langsung turun ke bawah... ingat nak p cafe melantak ke ape tapi tak de nafsu nak makan pulak.. lantas teringat poket ngah bersawang.. erm batalkan lah niat nak menjana lemak...yeAy!




masih memikirkan lagi nak kemana hujan-hujan ni.. payung takde baju hujan puncho dah rabak... tup-tup teringat ada book fair Christmas kat dewan putra 2.. aku suke terjah usha-usha buku ni.. dengan gelojoh pergi lah.. sekali masuk jer dewan tu.. hah! hambek ko! bergelora jiwa nafsu serakah mood nak bersopink membuak-buak! mana taknyer pergh! buku yang ade buku kesukaan aku!!! *ditekankan disini saya tak suke buku ilmiah ok... aku terpandang begitu melambak-lambak berkoyan-koyan buku anime, manga comic, DVD anime, figura key chain, prototaip pedang bleach bagai, poster, segala accessories anime, manga  wow!!! meleleh air liur...








sumpah godaan sedemikian rupe memang menguji keimanan dan ketaqwaan.. lantas aku lupe segala masalah yang ade.. namun begitu cewah! *aku ni dah ade gaya nak wat esei lah pulakkan.. ah persetankan tu semua.. naseb bek aku bijak bawak purse kosong tanpa duit dan atm card... so happy!!! dapat kawal nafsu dar membazir membeli natang tu semua... ahahaha! mood bangge jup *sambil usap kepala sendiri...




dah puas memondeh rase sup free air free bagai.. baliklah aku kembali kepada dunia yang serabut giler! dok terperap dalam bilik berhibernasilah aku bersama assignment  bertempek-tempek tak pernah habes.. lagi kelas 2 minggu lagi final exam.. kepala aku nampak rumah ngan mak aku je.. parok! cis kepada diri sendiri.... --"




p/s: see i`m trying to be positive.. accept everything with "big" heart... ok.. so don`t ever think anything bad about me... close file.. open new life...


3 comments:

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

g la maki balik perempuan 2..
haha........

kusiberjalan said...

wow!!! cik iema kite.. cilex girlfriend... eheheheh! ingt nak wt cmtu.. tapi hurm.. xder kekuatan.. ahahahah! so mampu senyap jer.. eheheh

kusiberjalan said...

wow!!! cik iema kite.. cilex girlfriend... eheheheh! ingt nak wt cmtu.. tapi hurm.. xder kekuatan.. ahahahah! so mampu senyap jer.. eheheh