...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Saturday, January 28, 2012

semua gadis tak kira lah size macamane pon boleh bergaya bagaikan primadona terkenal




mari-mari akak manis, adik manis, mahcik manis, gadis-gadis manis mahu pun sesapa yang terase diri tu manis mari lah sini tengok-tengok apa yang menarik.. namun begitu bagi yang ade kencing manis boleh pergi ke hospital bertemu dengan yang pakar untuk mendapatkan rawatan yer.. --" *uih gapo mu ni dok teriak-teriak serupe natang berok ni.. trollyloly face @..@




haha! ok disini ingin saya melakukan sedikit amal jariah bagi menjana pahala untuk hari akhirat.. cewah! *tak perlu nak poyoz sangatlah eza.. ok cukup merapu merabannye. hari ini aku nak kongsi ngan kenkorang semua. meh sini bagi yang ngah bermood nak bersopink sakan ni kan meh sini aku nak wat promosi tak berbayar ni. aku suke giler tahap cipan tengok item kat sini nak-nak skirt. sampai berbuih mata berkedip-kedip mulut tengok item dyorang.. haha yolah bagi manusia seperti aku ini yang mempunyai bumper bagaikan waja wajah yang tersergam indah di highway utara-selatan selalu mengalami masalah untuk memiliki dan memakai skirt, cis betol! mesti sangkut kat situ..




nak beli premium beautiful yang beriban tak mampu nak disponsor pon hurm buat menghabeh boras je kateorang tepu bebeno dah lemaknye haha! makin hari lemak nyer bukan makin hilang tapi makin tersembur-sembur. so kalau nak cari skrit ker seluar ke mesti ukur lilitnyer juga haruslah gedabak cam bumper aku. damm! haha! so bagi sesiapa yang mengalami masalah yang sedemikian rupenye macam aku tok sah nak bersusah payah menangis meratapi naseb diri yang tak boleh nak pakai skirt macam gadis patung barbie yer. kerana zaman dah berubah dunia dah maju cewah! kini semua gadis tak kira lah size macamane pon boleh bergaya bagaikan primadona terkenal hahaha! *gelak seperti seorang primadona yang terkenal. meh kite window eye shopping jup ea kat tempat ni namenye KZNabiha boutiqe kalau kat facebook nama pagenyer trendy shawl



taaaadaaaa!!!

santek-santek kan?


ni skirt cotton jersy ngan satin




tengok model comel dy pakai sweet kan?





ni latest design dyorang






pallazo pants pon ade toh dyorang design sendiri.. huhu






antara penaung butik ni..



segala maklumat lanjut bolehlah kengkorang semua melewati laman sesawang ini huhuh

harge pun berpatutan dan kadangkala dyorang suke buat promosi kejutan macam harga runtuh memang seronok. ownernyer pon friendly gile sebab aku pernah jumpa dyorang mase dyorang bukak booth dyorang kat upm memang best! huhu




EffaStorage

blog beliau

(silalah click untuk mendapat tau)


segala hup-to-date segala new item ker promosi ker korang leh like page dyoarang ni hari-hari dyorang hu-to-date segala item dyorang... huhuh


(silalah click untuk mendapat tau)




p/s: warrgghh!!! bile lah nak jadi kaya raya ni ahhaah! --"



No comments: