...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Thursday, May 03, 2012

cucucamber E-Boutique (cucucamber plus size)




sesiapa dalam mood sopink? meh mak jemah nak tolong pomote ni. ade butik jual baju santek-santek. tapi macam biase lah mak jemah ni kalau pomote suke pomote yang sesize macam mak jemah ni. bak kate orang zaman moden ni standard size UK gitu. ahakz! 




bagi sesiapa yang nak terhingin gile nak pakai blouse ker cardigan ker bergaya penuh glammourous dan bougedebas tapi payah sangat nak jumpe size yang diingini meh meh boleh jemput bersopink kemari yer.. sila sila lah rambangkan mate..  



butik ni mak jemah dah temui lama dah tapi selalu usha-usha jelah sebab kewangan mak jemah harus disalurkan untuk kotmitmen sebagai seorang student yang berwibawa yang tidak terlibat dengan mana-mana perhimpunan haram ok. hahah! boleh lah melawat ke laman sosial fasebooking ni.. harge dia pon terbaik dari ladang dan berpatutan diera zaman modenisasi ni yer.. haha nah nama boutiquenyer..






RITA POLKADOT LONG DRESS











  
SOFYA TOPS







JULIA LONG TOPS / SHORT DRESS






mari-mari jemput yer singgah ke butiknyer.. huhuh





p/s: kepala aku naik mereng lepas test biochem tadi... --"

4 comments:

iema ackles said...

Waa ad share ngn butik ni ker??

kusiberjalan said...

tak delah cik eima eza sesaje jer jenajalan pastu nmpk butik jual baju santek2 nk beli ntakde wet so suh orang lain jer beli hehehe

CuCuCamber said...

hi !

Im Min from CuCuCamber E-Boutique !

wow such a great write up about us...thank you so muchh for the review and support <3

kind regards,
Min

kusiberjalan said...

ur welcome.. i really love drop by to ur boutique coz love the oufit.. huhuhhu it really nice and suit for chubby, big gurl, plus size like me.. huhuh