...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Friday, January 11, 2013

si misteri...




kelasss ko bedah... punya dah lama tak marathon blog hari ni hentah berapa entry aku up dalam sehari. bukan nak membangga or bukan nak membongak tapi sekadar melepas kan kerinduan yang membuak dalam hati hakhak~ *sarcastic sangat kan iollz~




hoeh persetankan itu semua ni mai sat nak habaq cerita ni. sempena tahun baru, baju baru, kasut baru, bulan baru, page blog baru, diri pon baru, berat pon baru orang je lama tadi aku rase macam baik hati nak membelek balik cerita merapu pernah aku hupdate. tetibe terpandang suatu comment kat satu entry ni. auw! shentapnz mak nok...! either he or she me don`t know because the mystery was wrote as A.N.O.N.Y.M.O.U.S... 




waaauuu~such a big name. disebab itu wordless on wednesday yg hentah kebapa entah, aku meletakkan caption picture. tapi takbuleh bukak sebab aku copy paste jer dari page mana entah malas punya nak donlod mase tu kan.





dari sebalik comment cik ANON tu berbaurkan kesentapan jiwa dan raga. mungkin lah kan. dengan atas kemarahan yang membuak dan keberanian yang dia ada dia pon meninggalkan comment berbaurkan penghinaan dan cacian dihujungnyer. auw! shentapz mak nak lagi. tapi iollz tak berapa nak heran sebab tahap keignorancesan iollz tebal jugakkan. sebab sekadar laman sesawang jer berbunyi tak best. 




alangkah indahnya jika dia berani berkata dihadapan muke itu adalah yang terbaik. maybe iollz buleh menerimanya dengan hati yang terbuka bersama seribu kemaafan. hah! kan amalan yang baik tu yer dak... hahahah~







see i'm so happy with my life right now. because besides thinking miss Anon or haters i rather thinking a lot about people who loves me more and taking good care about me...



p/s : tak berapa nak mengisahkan persekitaran yang negatif kerana kehidupan lebih sibuk mengejarkan impian yang menjulang tinggi ni. jauh tauh nak jalan samapi tibe destinasi hidup impian ni.... muehehehe~

No comments: