...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Monday, April 08, 2013

Blogging with Sony Ericsson Arc S

Testing... Testing... Testing... 1 2 3... Hihi

Wow! Unbelievelable!.... Hupdate an entry via mobile uollx!... *jakun seketika*

Hokeh iollx sangat teruja bile tau bole hupdate via mobile... Senang sekarang segalanya di hujung jari gituewww~  nampak sangatlah selama ni aku ni memang bute dengan teknologi kan... Biase lah mak jemah katenye... Ahakz!

Sekarang no excuse for me seem busylah, tak sempat nak on lappy bagai semua kan... Kalau kat rumah lagi 24 hours online so memang terlalu banyak masa untuk dibuangkanya...

Namun walaupon cuti seminggu dirumah kelihatannya iollx ni maca tak bercuti pulak... Muehehe! Nk buat camne ini lah di namakan kehidupan gitueewww~

P/s: sedang mengalami kecelaruan perasaan dimana berat badan semakin berlumba nak menampung kat badan ni... Oh deym~

No comments: