...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Wednesday, November 20, 2013

Start up again...

Uhuk! Uhuk! Uhuk!
Semakin lama semakin terabai blog ni... Haish~ mane semangat kejiwaan blogging ni iollx pon tak tau...


Nak bagi alasan buzy kate cliche bagaikan retis kan... Tapi jemah heran ape... Hakhakhak~
Ok. Ini serius. Lepas ni jemah janji sikit nak cube beristiqmaha semula dengan berblogging...


Ekceli banyak jemah nak share tapi disebabkan line tenet yang macam nok harom maka segala semangat kejiwaan berblogging tu terus terkubur tertanam begitu sahaja...


Nak hupdate melalui phone pulak almaklum phone jemah takde ios bagai semua... Nak kate cap ayam pon tidak jugak tapi sebab ram tak berapa nak mewah maka nak install segala apps yang huptodate pavi tu tergendala ah sikit...


Takpe dengan semangat penjimatan kewangan nanti jemah try lah dapat kan sebijik dua ker buat gegajen kan diri hupdate story ea...
Harini just nak bagitau... Jemah hidup lagi... Sejak blogging ni senyap business pon senyap sikit... Hewhewhew~


Biasalah budak sekolah...modal mandang sempit jer... Sesapa ade tipz nak bagi beranak duit secara logical dan reality nye bulej pm kat jemaj ea.. Jemah nak... Hahahaha~ tamak kau...
Sempena bulan january tak habes lagi nak wish jugak happy new year. Sekian.




as usual... during semester break... pamper myself... homaigossshh~ heaven... next entry hokeh... harharhar... :3



mata selalu tengok makanan sedap meh kite emaskan mata... muehehe~




 

untuk mulut yang selalu degil...
suke sangat melantak oil food, skip clean diet, makan banyak-banyak yang sedap...
so the solution are...
emas kan mulu jugak~ weeeee~ \^..^/



p/s: azam kali ni sungguh start up blogging full of spirit... heheheh~ 

No comments: