...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Wednesday, January 29, 2014

Movie time...

Sempena waktu senggang begini lah iollx punye waktu untuk bermanje menonton semua movie yang seram meram...

Selama ni dok tengok movie pelangi donlodkan je, lame pulak jemah tak fefelim macam jaman dedulu pakai cd tengok movie... Pakai lappy pon takpelah tu je pon harta yang ade hewhewhew~
Hidup kene penuh bersyukur kan... Acewaahhh~ kalau tak de lappy takde lah nak nengok movie ye dok...
Baiklah untuk cecerita ni semua maybe lah ade yang dah tengok. Jemah ni biase lah tak berapa nak huptodate sangat cite dah basi bahcin baru nak nengok... Hehehe~ ^^  



By the way, ekceli petang tadi jemah kuo pergi pasar lambak dekat air tawar 5. Duit banyak sangat sampai tak tau nak buat ape *bunyik macam riak ko jemah, entah macamana boleh terbuat pit stop pulak kat kedai vcd. Kedai vcd cetak rompak pulak yang sekeping rm5 tu... Ah! ghasaklah... Nampak sangat jemah secare indirectly, Tak sengaja hokeh tersokong kancah jenayah ni...



Tapi atas dasar sayang kan cerita melayu jemah tak beli cerita melayu punye, jemah beli luar negara punya cite don't worry lah... Hihi... Tapi rerasenye tak juga macam terselit je satu cite melayu cume tak tau lah mesia punye ke indon punye tapi tengok gaye macam mesia punya cite rumah sewa rm50 tu... :3
Takpe meh jemah tengom cite ni dulu, lepas habes khatam semua movie jemah review ea untuk yang tak pernah tengom lagi lah... Hewhewhew~



Xoxoxo, ezazura :3




No comments: