...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Wednesday, January 29, 2014

renovation...

fiuuhhh~ lap peluh sikit... bunyik macam letih je kan... hahaha~ lotih lah sangat... letih mempek lemak bertakung kat badan ni je ni hah... alhamdulillah... akhirnya adelah nampak macam pembaharuan sikit kat rumah... dulu kusam tak bersentuh berlalalt bersawang macam nak roboh dah blog ni... sekarang tidak lagi...ermmm untuk buat masa ni... hihihi~



sepanjang cuti sem sepatotnya iollx ni dah start buat review journal untuk F.Y.P iaitu final year project. tapi yang bagus nye iollx tajuk FYP selamat dah terkubur dekat bilik stor upm tu. hah~ bagus student macam iollx ni... masaklah sem depan. =="




cuti sebulan yang diberikan tak seperti sebulan ni iollx cube mengunakan dengan penuh efisiennye... so diwaktu senggang ni lah masa-masa jemah menghabes dan mengatam kan segala novel yang dah membusuk dalam robok tu yang dibeli tak menyempat-nyempat nak bace. dua kali dapat voucher buku 1 mesia tu macam tu lah novel nyer tersimpan dalam robok. tu hasil titik sikap kemalasan yang amat menebal dalam jiwa ni. maka uollx jangan menyontohi iollx yer tak elok untuk anak dara sunti yang mengharapkan tuan putera raja masuk meminang sebab boleh cancel secara drastik nya. hewhewhew~


xoxoxo, ezazura. :3





No comments: