...penulis boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika mendapati hasil tulisan mereka diperdagangkan tanpa kebenaran. ia dilihat sebagai mencuri harta intelek...


Sunday, January 26, 2014

Semangat kejiwaan...



Hai uollx semua... Jemah in the house here... Acewaaah~
Ni nak kabo sikit... Waktu senggang macam ni lah ade mase nak perah idea yang terperam dalam lubuk kepala hotak iollx... Hihi...



Sekarang dah nak hamper hujung January nak menjelma Febuary... Maka tinggal lagi beberapa jer bulan lagi untuk aku bertungkus lumus berusaha demi sedaya upaya untuk mengembalikan berat ideal iollx mase jaman kegemilangan kekecewaan dedulu...


Sejak pelangi mentari dalam kehidupan muncul secara tetiba ni berat badan iollx pon macam mewah lagi meriah hadir berkati-kati tanpa ade perasaan belas kasihan... Rindu gamaknye lemak ni sebab tu lah takmo nak pergi jejauh lagi...


Tapi kerana lemak kerinduan terhadap jemah, jemah rase pressure gituewww~ yelah dah makin bambam ni seluo baju semua mandang taknak muat... Maka pembaziran bakal berlaku ye dak...
So tanpa melengahkan masa yang ade ni, maka jemah pon kumpul kan semangat ni menjalani kehidupan yang sehat + pemakanan yang sehat dan ingin kekal kurus dan sehat tanpa bahan kimia... Kalau boleh biarlah secara naturallan... Itukan lebih elok... Bukan apa untuk kesihatan mase depan...



Maka lepas ini jemah cube berkongsi serba sedikit menu-menu diet yang sehat yang jemah amek sepanjang dalam proses pembuangan lemak bertepu ni... Ahakx~
Lepas jaga makan workout tu pon penting nak bagi stamina, nak detox memende yang bebukan lam badan ni... Baru fit badannye kan... Tapi tu semua nenanti jemah hupdate ea...
Ni baru kumpul semangat dulu... Semangat penting... Tapi semangat jer tak laksanakan nok horommm jugak... Hahahah~




So you guyz kat luar sane iollx harap sangat doakan usaha iollx ni berjaya yer... Hewhewhew~ xoxoxo~
Let's start with a clean healthy diet from now... :3


omnommmnommm~

No comments: